Închide meniul

Neymar nu va juca în returul dintre PSG și Bayern Munchen, din „optimile” Ligii Campionilor! Anunțul făcut de Christophe Galtier

Sebastian Cristian Publicat: 3 martie 2023, 18:36

Reclamă
Neymar nu va juca în returul dintre PSG și Bayern Munchen, din optimile” Ligii Campionilor! Anunțul făcut de Christophe Galtier

Neymar s-a distrat cu apărarea lui Dan Petrescu

Neymar / Profimedia

Neymar nu va juca în returul dintre PSG și Bayern Munchen, din „optimile” Ligii Campionilor! Anunțul a fost făcut de Christophe Galtier, antrenorul parizienilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul retur dintre PSG și Bayern Munchen va avea loc miercuri, 8 martie, de la ora 22:00 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe AS.ro! Bayern Munchen s-a impus în tur, scor 1-0.

Neymar nu va juca în returul dintre PSG și Bayern Munchen, din „optimile” Ligii Campionilor! Anunțul făcut de Christophe Galtier

Dacă la meciul tur cu bavarezii, PSG nu s-a putut baza din primul minut pe Kylian Mbappe, acum francezii au alte probleme. Neymar nu va putea fi folosit deloc în returul de pe Allianz Arena. Starul brazilian s-a accidentat în derby-ul din campionat cu Lille.

„Neymar este indisponibil pentru următoarele două jocuri. Este unul dintre cei mai buni marcatori ai noștri, deci este o mare pierdere”, a declarat Christophe Galtier, antrenorul lui PSG.

Reclamă

Unii dintre fanii lui PSG s-au bucurat de vestea primită, susținând că echipa din capitala Franței va avea șanse mai mari de calificare fără Neymar.

„În sfârșit, acum avem șanse să ne calificăm!”, „Această veste e chiar una bună, e mai bine așa pentru PSG!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor francezi.

Achraf Hakimi, inculpat pentru viol! Veste groaznică pentru starul de la PSG

Achraf Hakimi (24 de ani) a fost inculpat pentru viol! Starul celor de la PSG este acuzat de o tânără de 24 de ani că a violat-o, sâmbăta trecută, la locuinţa jucătorului, din Boulogne-Billancourt (Franța).

Reclamă 4 / 0/3

Achraf Hakimi a fost transferat de PSG, în vara lui 2021, de la Inter Milano, pentru 68 de milioane de euro. Acesta mai are contract până în vara lui 2026 cu formația pariziană.

Achraf Hakimi a fost inculpat, joi, pentru viol, a anunţat Parchetul din Nanterre, potrivit AFP. Jucătorul PSG-ului a fost audiat de anchetatori din Hauts-de-Seine, iar apoi a fost inculpat şi plasat sub control judiciar.

Fanny Colin, avocata lui Hakimi, îl apără cu vehemenţă pe starul de la PSG, despre care susţine că este deschis să ofere declaraţii în faţa justiţiei, pentru ca totul să se clarifice cât mai repede.

Totodată, avocata fundaşului marocan a declarat că clubul francez, PSG, îl susţine pe jucător în scandalul de amploare din Franţa.

„Acuzațiile sunt false. Achraf este calm și la dispoziția justiției. Clubul Paris Saint Germain este de asemenea de partea jucătorului, care a nergat vehement acuzațiile. Cei de la PSG au încredere în justiție.

Este un club care promovează respectul atât pe teren, cât și în afara gazonului”, a declarat avocata lui Achraf Hakimi, Fanny Colin, potrivit tuttomercatoweb.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și