Închide meniul

Luis Suarez a semnat cu o nouă echipă. Lovitură uriaşă dată în ultimele ore din 2022. Prima reacţie a atacantului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 decembrie 2022, 20:14

Reclamă
Luis Suarez a semnat cu o nouă echipă. Lovitură uriaşă dată în ultimele ore din 2022. Prima reacţie a atacantului

Luis Suarez a semnat cu Gremio

Profimedia

Luis Suarez a semnat cu Gremio Porto Alegre. Fostul atacant de la Liverpool şi Barcelona va juca în următorii 2 ani pentru formaţia din Brazilia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez a fost prezentat oficial de brazilieni în ultimele ore din 2022. Suarez este un dintre cei mai buni atacanţi din ultimii ani în fotbalul mondial.

Luis Suarez a semnat cu Gremio

„A venit! 2023 stă să vină și, o dată cu el, Luis Suarez. Atacantul uruguayan este noul atacant al echipei pentru provocările din noul sezon. Unul dintre cei mai mari jucători din lume, în cea mai mare echipă din Sud. Hai, Luis Suarez! Suntem pregătiți să realizăm lucruri incredibile împreună!”, au scris cei de la Gremio pe reţelele de socializare.

Şi Luis Suarez a oferit o primă reacţie şi le-a promis rezultate mari fanilor celor de la Gremio.

Reclamă

„Salutări tuturor fanilor lui Gremio. Vreau să vă mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ați dat-o. Sunt pregătit să mă bucur de cei doi ani minunați în care vom încerca să obținem lucruri mărețe. Vă îmbrățișez și ne vedem mâine”, au fost primele cuvinte ale lui Luis Suarez în postura de jucător al lui Gremio.

Luis Suarez, acuzații incredibile la adresa FIFA: „Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii!”

Luis Suarez a făcut acuzații incredibile la adresa FIFA după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. Atacantul uruguayan susține că nu a fost lăsat să-și vadă soția și copii după partida cu Ghana, din ultima etapă din faza grupelor.

Reclamă 4 / 0/3

După meci, soția și copiii lui Suarez au vrut să-l consoleze pe atacantul uruguayan, dar nu au fost lăsați să coboare pe teren

„Simt tristețe și dezamăgire. Fiul meu pleacă cu imaginea acelei tristeți, pentru un tată e greu, dar trebuie să facă față situației. Cred că a fost un penalty la Cavani, pentru că jucătorul lor își întrerupe alergarea și își pune corpul în fața lui. Și la Darwin este, de asemenea, foarte clar. Acestea nu sunt scuze, dar la această Cupă Mondială se dau penalty-uri incredibile. Comisia de arbitri și FIFA trebuie să încerce să se explice mai bine.

Nu m-au lăsat să-mi văd soția și copiii! Copiii mei nu au au voie să coboare pe teren, dar eu am văzut zilele trecute un jucător al Franței cu copiii lui pe banca de rezerve. De ce întotdeauna este împotriva Uruguayului? Se pare că trebuie să avem o altă acreditare media pentru ca copiii mei să coboare o secundă să mă salute, dar ei bine, asta e FIFA!„, a spus Luis Suarez, pentru TeleDoce, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și