Închide meniul

Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami! Anunţul presei din Argentina

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 12:30

Reclamă
Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami! Anunţul presei din Argentina

Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami!

Luis Suarez, în tricoul lui Gremio / Profimedia

Luis Suarez este tot mai aproape de Inter Miami! Echipa patronată de David Beckham, care îi are în lot pe Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba, se pregăteşte să primească un alt fost jucător al Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez se pregăteşte să semneze cu echipa americană de fotbal Inter Miami, la care evoluează bunul său prieten Lionel Messi, cu care a fost coleg la FC Barcelona, anunţat mass-media sud-americană, potrivit agerpres.ro.

Luis Suarez, tot mai aproape de Inter Miami!

Suarez, în vârstă de 36 de ani, îşi va încheia luna viitoare contractul cu formaţia braziliană Gremio Porto Alegre, iar apoi se va deplasa în Statele Unite pentru a finaliza negocierile cu Inter Miami şi a deveni jucătorul francizei din Florida începând din ianuarie.

„El Pistolero” va semna un contract pe un an cu gruparea patronată de David Beckham, cu posibilitatea unei opţiuni pentru un sezon suplimentar, potrivit postului argentinian de televiziune TyC Sports.

Luis Suarez şi Lionel Messi au fost coechipieri la FC Barcelona timp de şase sezoane. Uruguayanul îi va reîntâlni, de asemenea, la Inter Miami, pe spaniolii Sergio Busquets şi Jordi Alba, cu care a fost de asemenea coleg la echipa catalană.

Reclamă

Lionel Messi, campion mondial cu selecţionata Argentinei în decembrie 2022, a primit luni trofeul Balonul de Aur pentru a opta oară în cariera sa.

Lionel Messi şi Luis Suarez pot juca din nou împreună

Luis Suarez nu va mai continua la Gremio din luna decembrie, chiar dacă are contract cu formaţia din Brazilia până în 2025. Acum, şansele să fie din nou coechiper cu Lionel Messi sunt din ce în ce mai mari.

Chiar Gerardo Martino, antrenorul celor de la Inter Miami, le dă speranţe fanilor în ceea ce priveşte venirea lui Suarez în Florida. Antrenorul argentinian a dat de înţeles că sunt şanse foarte mari ca acesta să semneze cu echipa patronată de David Beckham în această iarnă.

Reclamă 4 / 0/3

Martino a dezvăluit că are deja mai multe planuri pentru sezonul viitor din MLS, după ce Inter Miami a ratat calificarea în play-off. În unul din aceste planuri se regăseşte şi Luis Suarez, fostul coechipier al lui Lionel Messi la Barcelona.

„Oficial, nimeni nu ne-a spus nimic încă. În analizele noastre pentru sezonul viitor avem o analiză cu Luis Suarez şi o analiză fără Luis.

Aşa că atunci când vine momentul potrivit şi vor face situaţia lui Suarez oficială, vom fi pregătiţi să o luăm pe drumul cel bun”, a declarat Gerardo Martino, potrivit sursei mai sus menţionate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol la ultimul meci din Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și