Închide meniul

Luis Suarez, mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami și s-a reîntâlnit cu Lionel Messi: „Visam să ne retragem la Barcelona”

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 22:33

Reclamă
Luis Suarez, mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami și s-a reîntâlnit cu Lionel Messi: Visam să ne retragem la Barcelona”

Luis Suarez, mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami și s-a reîntâlnit cu Lionel Messi

Lionel Messi, Luis Suarez, Jordi Alba și Sergio Busquets / Facebook Inter Miami

Luis Suarez a transmis un mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami și s-a reîntâlnit cu Lionel Messi. Atacantul din Uruguay a vorbit despre o dorință mai veche a grupului de foști jucători de la FC Barcelona, care au ajuns, în cele din urmă, la echipa lui David Beckham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a semnat cu Inter Miami, Luis Suarez s-a întâlnit, din nou, cu foștii săi colegi de la FC Barcelona. Este vorba despre Lionel Messi, Jordi Alba și Sergio Busquets, care sunt legitimați deja la formația din MLS.

Luis Suarez, mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami și s-a reîntâlnit cu Lionel Messi. Dezvăluirea făcută de atacantul uruguayan

În cadrul unei conferințe de presă, Luis Suarez a dezvăluit faptul că și-ar fi dorit să se retragă de la FC Barcelona.  Chiar dacă acest lucru nu a fost posibil, atacantul a menționat că va urmări, alături de Messi, Alba și Busquets, meciul din Supercupa Spaniei, dintre formația blaugrana și Real Madrid, semn că a rămas un fan al echipei la care a jucat.

„Nu mi-am imaginat că vom juca din nou împreună pentru că m-am gândit că Leo își va încheia cariera la Barca. În 2019 ne imaginam câștigând totul în Barcelona și visam să ne retragem acolo. Primul am plecat eu și după aceea au plecat toți după mine. 

(n.r. întrebat dacă vor urmări finala Supercupei Spaniei) Încă nu am vorbit despre asta, însă cu siguranță vom rămâne să vedem meciul pentru că ne place fotbalul, ne place Barcelona și o finală a Supercupei e întotdeauna frumos de urmărit. Se știe deja cu ce echipă ținem. Dorim tot binele clubului și unora dintre colegilor care sunt acolo. 

Reclamă

E frumos să ne reîntâlnim, să ne amintim de momentele mari pe care le-am trăit la clubul la care toți visam să fim, Barcelona. Imaginea pusă de club aduce o amintire frumoasă și rămâne să demonstrăm pe teren. Suntem extrem de ambițioși și profesioniști, suntem 100% focusați”, a spus Luis Suarez, citat de mundodeportivo.com.

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami

Luis Suarez a semnat cu Inter Miami! Echipa americană l-a prezentat oficial pe atacantul uruguayan în vârstă de 36 de ani. Suarez era liber de contract după despărţirea de echipa braziliană Gremio.

Luis Suarez a semnat un contract valabil un an cu Inter Miami. El a devenit, astfel, din nou coleg de echipă cu Lionel Messi, Jordi Alba şi Sergio Busquets, cu care a jucat la FC Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt fericit și entuziasmat să încep această nouă aventură la Inter Miami. Sunt gata să muncesc pentru a îndeplini visul de a câștiga multe trofee, pe care acest mare club îl are”, a declarat Luis Suarez după ce transferul său la Inter Miami s-a oficializat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și