Închide meniul

Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami! Anunţul făcut de atacantul uruguayan

Alex Masgras Publicat: 16 februarie 2024, 12:01

Reclamă
Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami! Anunţul făcut de atacantul uruguayan

Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami

Luis Suarez, în timpul unui meci la Inter Miami / Profimedia

Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami! Atacantul urguayan de 37 de ani a semnat cu formaţia din MLS în această iarnă. El s-a reîntâlnit în Florida cu foştii săi colegi de la Barcelona, Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 37 de ani, uruguayanul este conştient că se apropie de finalul carierei. El a anunţat deja că echipa patronată de David Beckham va fi ultima echipă pentru care va evolua în cariera de fotbalist.

Luis Suarez se va retrage din fotbal la Inter Miami! Anunţul făcut de atacantul uruguayan

Fotbalistul uruguayan Luis Suarez a anunţat că Inter Miami va fi ultimul său club şi ar urma să se retragă probabil la finalul sezonului 2024, transmite Reuters, potrivit agerpres.ro.

Suarez, 37 ani, a semnat anul trecut un contract pentru sezonul 2024 al Major League Soccer cu Inter Miami, după ce anterior jucase în sezonul 2023 la Gremio, în Brazilia, echipă pentru care a marcat 29 de goluri în 54 de meciuri în toate competiţiile.

La Inter Miami, atacantul uruguayanul a reîntâlnit trei foştii coechipieri de la FC Barcelona, Lionel Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba, alături de care a câştigat patru titluri de campion al Spanie, patru Cupe ale Spaniei, Liga Campionilor în 2015, printre alte trofee.

Reclamă

„Inter Miami va fi ultimul meu club, familia mea ştie deja asta. Nu am încă o dată, dar este ultimul meu pas. Sunt pregătit pentru această ultimă provocare, dar simt o oboseală inevitabilă şi în final vreau mă bucur de calitatea vieţii în viitor”, a spus Suarez la postul de radio uruguayan Del Sol.

În cariera lui lungă, Suarez a mai jucat la Groningen, Ajax, Liverpool şi Atletico Madrid, iar la naţionala Uruguayului a strâns 138 de selecţii de la debutul din 2007.

Inter Miami va debuta în noul sezon din MLS împotriva lui Real Salt Lake pe 21 februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Suarez, mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami

Luis Suarez, mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami și s-a reîntâlnit cu Lionel Messi. Dezvăluirea făcută de atacantul uruguayan

Luis Suarez a transmis un mesaj direct după ce a semnat cu Inter Miami și s-a reîntâlnit cu Lionel Messi. Atacantul din Uruguay a vorbit despre o dorință mai veche a grupului de foști jucători de la FC Barcelona, care au ajuns, în cele din urmă, la echipa lui David Beckham. În cadrul unei conferințe de presă, Luis Suarez a dezvăluit faptul că și-ar fi dorit să se retragă de la FC Barcelona.

„Nu mi-am imaginat că vom juca din nou împreună pentru că m-am gândit că Leo își va încheia cariera la Barca. În 2019 ne imaginam câștigând totul în Barcelona și visam să ne retragem acolo. Primul am plecat eu și după aceea au plecat toți după mine.

E frumos să ne reîntâlnim, să ne amintim de momentele mari pe care le-am trăit la clubul la care toți visam să fim, Barcelona. Imaginea pusă de club aduce o amintire frumoasă și rămâne să demonstrăm pe teren. Suntem extrem de ambițioși și profesioniști, suntem 100% focusați”, a spus Luis Suarez, citat de mundodeportivo.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și