Închide meniul

Luka Modric şi Dejan Lovren, inculpaţi din nou pentru mărturie falsă! Cele două staruri ar putea ajunge la închisoare!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 iunie 2023, 9:06

Reclamă
Luka Modric şi Dejan Lovren, inculpaţi din nou pentru mărturie falsă! Cele două staruri ar putea ajunge la închisoare!

Luka Modric şi Dejan Lovren, inculpaţi din nou pentru mărturie falsă

Luka Modric, după finala Nations League pierdută cu Spania / Profimedia Images

Fotbaliştii Luka Modric (Real Madrid) şi Dejan Lovren (Lyon) au fost din nou inculpaţi în Croaţia pentru sperjur, în cadrul unui important proces de corupţie care a zguduit fotbalul local în 2017, informează AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inculpaţi pentru aceleaşi fapte în 2018, acuzaţiile împotriva celor doi croaţi au fost abandonate câteva luni mai târziu, după ce naţionala Croaţiei a terminat pe locul al doilea la Cupa Mondială din Rusia, la care au participat amândoi.

Luka Modric şi Dejan Lovren, inculpaţi din nou pentru mărturie falsă

Faptele se referă la mărturia lor în timpul procesului fostului patron al clubului Dinamo Zagreb, Zdravko Mamic, şi al altor trei persoane, la un tribunal din Osijek (Croaţia), informează news.ro. Cazul se referă la contractele lor cu clubul croat şi la transferurile lor la Tottenham în 2008 pentru Modric şi la Lyon în 2010 pentru Lovren.

Zdravko Mamic, care a fugit în Bosnia, a fost condamnat în acest proces la şase ani şi jumătate de închisoare pentru că a deturnat, împreună cu complicii săi, peste 15 milioane de euro de la club, infracţiuni care au cauzat, de asemenea, un prejudiciu de 1,5 milioane de euro statului. „Infracţiunea penală de sperjur” se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la cinci ani, potrivit Codului penal croat.

Luka Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid! Croatul a spus pas ofertelor din Arabia Saudită

Luka Modric a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid! Mijlocașul croat a spus pas ofertelor din Arabia Saudită, și va continua la gruparea de pe Santiago Bernabeu pentru încă un sezon, mai exact până în vara lui 2024. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a celor de la Real Madrid.

Reclamă

„Real Madrid CF și Luka Modric au convenit să prelungească contractul, care rămâne legat de club până la 30 iunie 2024.

Luka Modric s-a alăturat Real Madrid în 2012. În cele unsprezece sezoane în care a apărat tricoul nostru, a jucat 488 de meciuri și a câștigat 23 de titluri: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale pentru Cluburi, 4 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, două Cupe ale Regelui și 4 Supercupe ale Spaniei.

De-a lungul carierei sale de jucător de la Real Madrid, Modric a câștigat cele mai înalte premii individuale, cum ar fi Balonul de Aur 2018, premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, jucătorul turneului la Cupa Mondială a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din FIFA/FIFPro World XI pentru a șasea oară în carieră.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, a fost Balonul de Aur la Cupa Mondială din Rusia și Balonul de bronz la Cupa Mondială din Qatar”, se arată în anunțul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Luka Modric, ajuns la 37 de ani, evoluează la Real Madrid din vara lui 2012, atunci când era cumpărat de la Tottenham în schimbul sumei de 35 de milioane de euro.

Real Madrid l-a transferat pe Joselu! Întăriri pentru Carlo Ancelotti

S-a aflat care este al doilea transfer al verii realizat de Real Madrid. Joselu s-a înţeles cu „galacticii” şi va fi împrumutat timp de un sezon de la Espanyol, cu opţiune de transfer definitiv.

Real Madrid l-a mai transferat în această perioadă de mercato pe Jude Bellingham, de la Borussia Dortmund.

Real Madrid i-a achitat suma de 500.000 de euro celor de la Espanyol, în schimbul lui Joselu, iar clauza pentru un transfer definitiv este de 1,5 milioane de euro, anunţă Fabrizio Romano.

„Real Madrid și Espanyol au ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorului Joselu pentru un an, cu opțiune de cumpărare la finalul sezonului.

Joselu s-a alăturat academiei de tineret a lui Real Madrid la vârsta de 20 de ani și a jucat două sezoane pentru Castilla, debutând la prima echipă în 2011. Joselu este un internațional spaniol, care tocmai a câștigat Liga Națiunilor 2023 cu țara sa”, se arată în anunţul postat de Real Madrid.

Reclamă

Joselu are 33 de ani şi a evoluat, de-a lungul carierei, la formaţii precum Newcastle, Hoffenheim şi Eintracht Frankfurt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și