Închide meniul

Luka Modric vrea să plece de la Real Madrid și negociază cu Inter Miami! Croatul s-a întâlnit cu David Beckham

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 23:19

Reclamă
Luka Modric vrea să plece de la Real Madrid și negociază cu Inter Miami! Croatul s-a întâlnit cu David Beckham

Luka Modric vrea să plece de la Real Madrid și negociază cu Inter Miami

Luka Modric, în timpul unui meci pentru Real Madrid / Profimediaimages

Luka Modric vrea să plece de la Real Madrid și negociază cu Inter Miami. Câștigătorul Balonului de Aur din 2018 este aproape să o părăsească pe formația de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă mijlocașul și-a prelungit înțelegerea cu „Los Blancos” până în vara anului 2024, acesta nu mai dorește să continue la echipa lui Carlo Ancelotti. Astfel, cel mai probabil, va începe o nouă aventură, din vara viitoare.

Luka Modric vrea să plece de la Real Madrid și negociază cu Inter Miami. Dezvăluirile făcute de un fost atacant al „Los Blancos”

Un fost jucător de la Real Madrid, Pedja Mijatovic a anunțat faptul că Luka Modric s-a întâlnit cu David Beckham, pentru un eventual transfer la Inter Miami.

Potrivit lui Mijatovic, mijlocașul de 38 de ani a primit mai multe oferte în această vară, dar a ales însă să rămână în capitala Spaniei. Acum, Modric ar fi aproape de un transfer la echipa la care sunt legitimați Lionel Messi, Jordi Alba și Sergio Busquets, jucători deosebit de importanți din istoria celor de la Barcelona.

”A avut oferte din Statele Unite și din Arabia Saudită, dar a vrut să rămână la Real Madrid (n.r. în vară).

Reclamă

Messi însuși s-a interesat de această posibilitate (n.r. ca Modric să ajungă la Inter Miami). În Croația, acum câteva zile, Modric s-a întâlnit cu Beckham, au ieșit împreună la masă”, a fost declarația lui Pedja Mijatovic, potrivit as.com.

De la startul noului sezon din La Liga, Luka Modric a jucat doar în 7 partide pentru Real Madrid. A adunat în total 287 de minute pentru „Los Blancos” și a fost doar de 3 ori titular.

Mijlocașul croat a ajuns la Real Madrid în vara anului 2012. De atunci, în cei 11 ani petrecuți în capitala Spaniei a adunat 495 de partide pentru echipa pregătită în prezent de Carlo Ancelotti. În aceste meciuri a marcat de 37 de ori și a reușit 77 de pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2014. Atunci valora 55 de milioane de euro.

Lovitură pentru Inter Miami | Lionel Messi şi Jordi Alba s-au accidentat

Lionel Messi a început ca titular duelul cu Toronto. Însă, în minutul 37, starul argentinian a cerut schimbare, ca urmare a unei accidentări suferite.

Cu două minute înainte ca Messi să iasă de pe teren s-a accidentat şi Jordi Alba.

Imediat după ce starul argentinian a ieşit de pe teren, cei de la Inter Miami au transmis un scurt mesaj, prin care anunţă că Messi va fi supus mai multor examinări medicale, pentru a se stabili exact gravitatea accidentării.

„Lionel Messi se îndreaptă către tunel, pentru a efectua mai multe teste medicale. Se va stabili mâine cu ce problemă se confruntă. Să sperăm că nu este nimic serios”, au anunţat cei de la Inter Miami, pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și