Închide meniul

Lovitură pentru Inter Miami! Lionel Messi şi Jordi Alba s-au accidentat

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 8:41

Lovitură pentru Inter Miami! Lionel Messi şi Jordi Alba s-au accidentat

Lovitură pentru Inter Miami | Lionel Messi şi Jordi Alba s-au accidentat

Lionel Messi, în timpul unui meci la Inter Miami/ Profimedia

Inter Miami a primit o lovitură în ultimul meci din MLS, după ce atât Lionel Messi, cât şi Jordi Alba s-au accidentat. Cei doi au părăsit terenul în prima repriză a duelului cu Toronto, câştigat în cele din urmă de trupa lui David Beckham cu scorul categoric de 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a revenit pe teren pentru Inter Miami, după ce a ratat precedentele două partide, ca urmare a faptului că a fost menajat de antrenorul americanilor, după ce a revenit de la echipa naţională.

Lovitură pentru Inter Miami | Lionel Messi şi Jordi Alba s-au accidentat

Lionel Messi a început ca titular duelul cu Toronto. Însă, în minutul 37, starul argentinian a cerut schimbare, ca urmare a unei accidentări suferite.

Cu două minute înainte ca Messi să iasă de pe teren s-a accidentat şi Jordi Alba.

Imediat după ce starul argentinian a ieşit de pe teren, cei de la Inter Miami au transmis un scurt mesaj, prin care anunţă că Messi va fi supus mai multor examinări medicale, pentru a se stabili exact gravitatea accidentării.

Reclamă

„Lionel Messi se îndreaptă către tunel, pentru a efectua mai multe teste medicale. Se va stabili mâine cu ce problemă se confruntă. Să sperăm că nu este nimic serios”, au anunţat cei de la Inter Miami, pe Twitter.

De asemenea, după victoria cu Toronto, şi antrenorul lui Inter Miami a oferit declaraţii despre accidentările suferite de Jordi Alba şi Lionel Messi. Gerardo Martino a dezvăluit că cei doi nu vor fi în lot pentru următoarea partidă.

Reclamă 4 / 0/3

„Vedem de la o zi la alta, vom aștepta rapoartele medicale, vor fi monitorizați și vom lua deciziile potrivite. Cu siguranță, nu vor fi disponibili pentru meciul de duminică (n.r. – cu Orlando City).

În ceea ce îl privește pe Messi, este o recidivă la o accidentare mai veche care îl deranjează”, a declarat Gerardo Martino.

Lionel Messi a fost transferat în vara trecută de Inter Miami. În cele 11 meciuri bifate la formaţia din MLS, starul argentinian are cifre formidabile, reuşind să marcheze 11 goluri şi să ofere cinci assist-uri.

Lionel Messi, casă de 10 milione de euro, lângă Miami

Lionel Messi a achiziţionat o casă de 10 milioane de euro în apropiere de Miami. Cu vedere spre mare, proprietatea are opt dormitoare şi 976 de metri pătraţi de spaţiu de locuit.

Potrivit publicaţiei de profil imobiliar, The Real Deal, vila se află la Fort Lauderdale, la 45 kilometri de Miami. Coechipierul său Sergio Busquets şi-a achiziţionat în zonă o vilă de aproape 9 milioane de euro.

Noua proprietate a lui Lionel Messi se întinde pe un teren de 1.600 de metri pătraţi,. Familia va avea, de asemenea, o piscină la malul mării, o sală de gimnastică şi un spa. Apartamentul principal al conacului are 149 de metri pătraţi. În total, există opt dormitoare, totalizând 976 de metri pătraţi.

Reclamă

Avantajul acestui conac pentru Lionel Messi constă în proximitatea sa faţă de centrul de antrenament al lui Inter Miami şi de stadionul adiacent. Distanţa dintre aceste facilităţi şi locuinţa sa este de doar opt kilometri.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și