Închide meniul

Luke Fleurs a fost transferat de Kaizer Chiefs după plecarea lui Siyabonga Ngezana și a fost omorât după un jaf! Anunțul clubului

Alex Ioniță Publicat: 4 aprilie 2024, 12:42

Reclamă
Luke Fleurs a fost transferat de Kaizer Chiefs după plecarea lui Siyabonga Ngezana și a fost omorât după un jaf! Anunțul clubului

Luke Fleurs a fost transferat de Kaizer Chiefs după plecarea lui Siyabonga Ngezana și a fost omorât după un jaf

Luke Fleurs / Twitter Kaizer Chiefs

Luke Fleurs a fost transferat de Kaizer Chiefs după plecarea lui Siyabonga Ngezana și a fost omorât după un jaf. Jucătorul spera să facă performanță pe cele mai mari stadioane, însă a avut un sfârșit tragic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Africa de Sud a anunțat faptul că tragedia s-a petrecut după un furt care a degenerat. Acesta a fost împușcat mortal, conform unui membru al familiei.

Luke Fleurs a fost transferat de Kaizer Chiefs după plecarea lui Siyabonga Ngezana și a fost omorât după un jaf

Și oficialii celor de la Kaizer Chiefs au anunțat tragicul eveniment, prin intermediul unui comunicat oficial.

”Cu mare tristețe anunțăm că jucătorul echipei Kaizer Chiefs, Luke Fleurs, și-a pierdut viața în mod tragic noaptea trecută, în timpul unui incident de hijacking în Johannesburg.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia și prietenii săi în aceste momente dificile.

Reclamă

SAPS (n.r. – Poliția din Africa de Sud) se ocupă de acest caz, iar detalii suplimentare vor fi comunicate în timp util.

Fie ca sufletul său drag să se odihnească în pace”, a postat clubul Kaizer Chiefs.

Reclamă 4 / 0/3

Luke era considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din campionatul Africii de Sud. Înainte să plece la Kaizer Chiefs a jucat la Ubuntu Cape Town și la SuperSport United.

De asemenea, a fost convocat și la echipa națională a Africii de Sud, dar nu a fost utilizat de selecționer în nicio partidă.

Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul

Siyabonga Ngezana, fundaşul celor de la FCSB, este acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul şi că nu poate ajunge la meciurile naţionalei Africii de Sud.

Selecţionerul Africii de Sud, Hugo Broos, a dezvăluit motivul absenţei lui Ngezana de la naţionala Africii de Sud. Fundaşul de la FCSB nu a putut onora pentru amicalele cu Andorra şi Algeria.

„Ngezana şi-a pierdut documentele şi, din acest motiv, nu poate părăsi România. A avut un sezon foarte bun, dar acum nu are documentele necesare. Nu este din cauza noastră, ci din cauza lui”, a spus selecţionerul Africii de Sud.

Pe de altă parte, Botsang Moiloa, un expert în relații diplomatice și analist politic, a spus că nu crede în varianta lui Ngezana.

”Am auzit povestea că un jucător Bafana ar fi blocat în România pentru că și-a pierdut pașaportul. Sunt de acord cu voi că nu a vrut să vină să joace în amicale, chiar am râs când am citit știrea. Este bizar, avem o ambasadă în România, în București.

Reclamă

Africa de Sud este una dintre țările în care putem elibera pașapoarte reale într-o zi, este o datorie națională. Ambasada noastră i-ar fi emis de urgență un certificat de călătorie sau un pașaport. Este jucător de fotbal, este stabilit acolo legal, ca cetățean al Africii de Sud. Nu cred varianta lui!”, a spus Botsang Moiloa pentru jurnaliştii de la KickOff.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și