Închide meniul

Lyon – Marseille | Lyon și-a aflat pedeapsa după ce un fan l-a aruncat cu sticla în cap lui Payet, în meciul cu Marseille

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2021, 8:58

Lyon – Marseille | Lyon și-a aflat pedeapsa după ce un fan l-a aruncat cu sticla în cap lui Payet, în meciul cu Marseille

Lyon și-a aflat pedeapsa după ce un fan l-a aruncat cu sticla în cap lui Payet

Profimediaimages

La 21 noiembrie, partida de la Lyon a fost suspendată după ce mijlocaşul Dimitri Payet de la oaspeţi a fost lovit în cap cu o sticlă plină cu apă aruncată din tribună. Incidentul a avut loc în minutul 5, când Payet se pregătea să execute un corner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lyon – Marseille. Olympique Lyon ocupă în acest moment locul 12

Olympique Lyon ocupă în acest moment locul 12 în clasamentul Ligue 1, cu 23 de puncte din 16 jocuri. OL îşi va păstra poziţia după depunctere, dar va fi la egalitate de puncte cu Nantes, de pe locul 13.

Marseille este pe locul 3, cu 29 de puncte, după PSG, 42 de ppuncte şi Rennes, 31 de puncte, ambele din 17 jocuri, şi poate urca pe locul al doilea dacă va câştiga meciul cu Lyon.

Lyon – Marseille. Fanul care a aruncat sticla a fost reținut

Persoana acuzată că ar fi aruncat sticla se află şi ea printre cele reţinute. Trei dintre acestea au 17 şi 18 ani şi au intrat în atenţia poliţiei pentru aprinderea de fumigene şi aruncarea unor obiecte pe teren.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care nu este cunoscut ca fiind membru al vreunei grupări ultras, ar fi cel care a aruncat sticla înspre Payet. El a fost reţinut la cinci minute după incident, pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

Reclamă

Dimitri Payet, ținta principală în Franța

Acesta este al doilea meci întrerupt definitiv în Ligue 1, în acest sezon şi tot al doilea în care sunt implicaţi Olympique Marseille şi Dimitri Payet, care pare a fi inamicul numărul 1 în Franţa.

La 22 august, partida de la Nisa, disputată pe Stadionul Allianz Riviera, între echipa locală şi Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 76, când gazdele conduceau cu 1-0, pentru că fanii echipei gazdă au invadat suprafaţa de joc, după ce Dimitri Payet de la Olympique Marseille a retrimis în tribune o sticlă de apă aruncată pe teren.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și