Închide meniul

Patru persoane au fost reţinute după incidentele de la derby-ul Lyon – Marseille. Roxana Mărăcineanu cere măsuri radicale! „Este inacceptabil, Dimitri Payet are tot sprijinul meu!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2021, 12:55

Patru persoane au fost reţinute după incidentele de la derby-ul Lyon – Marseille. Roxana Mărăcineanu cere măsuri radicale! „Este inacceptabil, Dimitri Payet are tot sprijinul meu!

Dimitri Payet, lovit în timpul derby-ului din Ligue 1

Profimediaimages

Persoana acuzată că ar fi aruncat sticla se află şi ea printre cele reţinute. Trei dintre acestea au 17 şi 18 ani şi au intrat în atenţia poliţiei pentru aprinderea de fumigene şi aruncarea unor obiecte pe teren, anunţă news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patru persoane au ajuns la poliţie după incidentele de la Lyon – Marseille

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care nu este cunoscut ca fiind membru al vreunei grupări ultras, ar fi cel care a aruncat sticla înspre Payet. El a fost reţinut la cinci minute după incident, pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

Ministrul delegat al Sporturilor din Franţa a luat atitudine şi cere măsuri drastice. Roxana Mărăcineanu i-a transmis un mesaj de susţinere lui Payet.

Ce s-a întâmplat la Lyon este inacceptabil. Mă gândesc în primul rând la jucătorul agresat. Dimitri Payet are tot sprijinul meu. Avem nevoie de sancţiuni şi de o conştientizare generală, imediate şi radicale a tuturor celor implicaţi în fotbal. Nu pot fi lăsaţi jucătorii să fie atacaţi aşa. Astfel de acte trebuie să aibă ca rezultat, cel puţin, oprirea automată a meciurilor.

Liga va trebui, cu siguranţă, să-şi clarifice regulamentul pentru ca un astfel de act de agresiune asupra unui jucător să ducă la oprirea automată a meciului. Fără conştientizarea imediată şi radicală a cluburilor pentru a garanta siguranţa pe teren şi în tribune, ne îndreptăm către un dezastru„, a declarat ministrul.

Reclamă

Incidente cu repetiţie în Ligue 1

Acesta este al doilea meci întrerupt definitiv în Ligue 1, în acest sezon şi tot al doilea în care sunt implicaţi Olympique Marseille şi Dimitri Payet, care pare a fi inamicul numărul 1 în Franţa.

La 22 august, partida de la Nisa, disputată pe Stadionul Allianz Riviera, între echipa locală şi Olympique Marseille a fost întreruptă în minutul 76, când gazdele conduceau cu 1-0, pentru că fanii echipei gazdă au invadat suprafaţa de joc, după ce Dimitri Payet de la Olympique Marseille a retrimis în tribune o sticlă de apă aruncată pe teren.

Situaţia s-a inflamat când ultraşii din Nisa au invadat terenul şi au început lupte între suporteri, oficiali şi jucători ai ambelor echipe. În cele din urmă, jucătorii au părăsit terenul de joc şi au intrat la cabine.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și