Închide meniul
VIDEO

Macedonia de Nord a declanșat nebunia în vestiar, după victoria istorică din Italia. Imagini de la fiesta macedonenilor

Dan Roșu Publicat: 25 martie 2022, 9:02

Macedonia de Nord a declanșat nebunia în vestiar, după victoria istorică din Italia. Imagini de la fiesta macedonenilor

Macedonia de Nord a declanșat nebunia în vestiar

Getty Images

  • Italia – Macedonia de Nord 0-1
  • Oaspeții întâlnesc Portugalia în finala pentru CM 2022

Macedonia de Nord a obținut o victorie uriașă la Palermo, 1-0 cu Italia, și e la un singur meci de calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. Portugalia – Macedonia de Nord va avea loc la 29 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului din Italia, în vestiarul macedonenilor a fost o adevărată nebunie. Jucătorii au sărbătorit una din cele mai importante victorii din istorie. Acum, ei se pregătesc pentru duelul cu Cristiano Ronaldo.

Într-un meci dominat autoritar de campioana Europei, Aleksandar Trajkovski a dat lovitură pentru oaspeți, în al doilea minut al prelungirilor, cu un șut perfect de la 22 de metri, care s-a oprit chiar în plasa laterală.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea imaginile bucuriei jucătorilor Macedoniei de Nord

Macedonia de Nord, victorie uriașă la Palermo! Italienii, în genunchi

Macedonia de Nord a distrus visurile italienilor de a deveni din nou campioni mondiali. Jorginho și-a găsit cu greu cuvintele, mai ales că a ratat două penalty-uri în duelurile cu Elveția din faza grupelor. În retur, el a avut calificarea în vârful bocancului, chiar în prelungiri.

Reclamă

“Este dificil de explicat, este dificil să găsesc răspunsuri. Doare, doare foarte rău. Ne-am creat multe ocazii, am dominat partida, dar nu am reușit să finalizăm. Este realitatea pe care trebuie s-o acceptăm. Mereu am exprimat un joc bun, dar în ultimele meciuri am avut probleme în fața porții.

Sincer, este greu să acceptăm adevărul. Mă doare când mă gândesc la cele două penalty-uri ratate. Încă mă gândesc la ele și mă vor bântui toată viața, din păcate. Faptul că nu ai reușit să îți ajuți echipa în două rânduri cântărește greu pe umerii tăi. Oamenii ne spun să ținem capul sus și să mergem mai departe, dar este greu.”, a spus Jorginho, citat de gazzetta.it.

Roberto Mancini n-are forță să se gândească la viitorul său: „Sunt prea dezamăgit”

Roberto Mancini a venit “paralizat” la interviu, după Italia – Macedonia de Nord 0-1. Echipa sa a fost eliminată dramatic, cu un gol marcat de macedoneni în minutul 90+2.

Reclamă 4 / 0/3

Mancini spune că nu înțelege ce s-a întâmplat în meciul de la Palermo, în care jucătorii săi au atacat nonstop, dar în zadar. Tehnicianul a recunoscut că nu are forța să se gândească la viitorul său pe banca naționalei Italiei, la ora actuală.

“Sunt mai mult decât dezamăgit… nu am nimic de spus. Ceva incredibil s-a întâmplat în această seară. Am meritat să câștigăm Euro, iar acum am fost extrem de ghinioniști. Dar asta e… aceasta este realitatea. Îmi pare rău pentru jucători.

Vom vedea (n.r. – întrebat despre viitorul său). Acum sunt mult prea dezamăgit ca să vorbesc despre viitorul meu. Rămâne de văzut. Sunt convins că această echipă va avea un viitor minunat. Îi susțin pe acești jucători acum mai mult ca niciodată.”, a declarat Roberto Mancini, pentru Rai Sport, după eșecul cu Macedonia de Nord.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul "Crăciun Bun!"
Echipa naţională • 26 mart., 8:04
Florin Răducioiu le-a răspuns celor care l-au făcut praf şi l-au acuzat că a uitat limba română după celebrul „Crăciun Bun!”
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m
Alte sporturi • 24 feb., 16:01
Cătălin Tecuceanu, românul care a bătut recordul Italiei vechi de 31 de ani, la 800 m, la World Athletics Indoor Tour Madrid 2024
Novak Djokovic, la pământ după ce a ratat calificarea în finala Cupei Davis
Tenis • 25 nov., 23:25
Novak Djokovic, la pământ după ce a ratat calificarea în finala Cupei Davis: „O tragedie! Îmi asum responsabilitatea!”
Serbia, învinsă de Italia în semifinalele Cupei Davis
Tenis • 25 nov., 21:57
Serbia, învinsă de Italia în semifinalele Cupei Davis! Novak Djokovic a avut 3 mingi de meci pentru a-şi duce echipa în finală!
Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina - Italia 0-0, meciul care a dus "Squadra Azzurra" la EURO
Preliminarii EURO 2024 • 21 nov., 17:25
Ion Crăciunescu a dat verdictul după Ucraina – Italia 0-0, meciul care a dus „Squadra Azzurra” la EURO! Ce a spus despre arbitraj