Închide meniul

Roberto Mancini, “dărâmat” după Italia – Macedonia de Nord 0-1! “Ceva incredibil s-a întâmplat”. Ce a spus despre viitorul său pe banca naționalei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 martie 2022, 0:48 / Actualizat: 25 martie 2022, 6:38

Roberto Mancini, “dărâmat” după Italia – Macedonia de Nord 0-1! “Ceva incredibil s-a întâmplat”. Ce a spus despre viitorul său pe banca naționalei

Roberto Mancini, “paralizat” după Italia - Macedonia de Nord 0-1

Profimedia

Roberto Mancini a venit “paralizat” la interviu, după Italia – Macedonia de Nord 0-1. Echipa sa a fost eliminată dramatic, cu un gol marcat de macedoneni în minutul 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mancini spune că nu înțelege ce s-a întâmplat în meciul de la Palermo, în care jucătorii săi au atacat nonstop, dar în zadar. Tehnicianul a recunoscut că nu are forța să se gândească la viitorul său pe banca naționalei Italiei, la ora actuală.

“Sunt mai mult decât dezamăgit… nu am nimic de spus. În iulie am experimentat cea mai mare bucurie din cariera mea la Campionatul European. Acum, este clar cea mai mare dezamăgire din carieră.

Ceva incredibil s-a întâmplat în această seară. Am meritat să câștigăm Euro, iar acum am fost extrem de ghinioniști. Dar asta e… aceasta este realitatea. Îmi pare rău pentru jucători.

Vom vedea (n.r. – întrebat despre viitorul său). Acum sunt mult prea dezamăgit ca să vorbesc despre viitorul meu. Rămâne de văzut. Sunt convins că această echipă va avea un viitor minunat. Îi susțin pe acești jucători acum mai mult ca niciodată.”, a declarat Roberto Mancini, pentru Rai Sport, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Giorgio Chiellini, distrus după eliminarea-șoc a Italiei din drumul către Mondial

La rândul său, Giorgio Chiellini (37 de ani) s-a arătat complet debusolat la finalul meciului de la Palermo.

Naționala lui Roberto Mancini a fost eliminată din drumul către Campionatul Mondial din Qatar, iar experimentatul fundaș a explicat cum este resimțit eșecul uluitor în vestiar.

“Este o dezamăgire uriașă. Am făcut un meci bun, dar ne-a lipsit golul. Ne-a lipsit ceva în acest meci. Am comis multe greșeli începând din septembrie și până astăzi, iar acum am plătit pentru ele. Dar sunt mândru de colegii mei. Suntem dezamăgiți, suntem distruși, nu mai găsim cuvinte să explicăm cum ne simțim.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să o luăm de la capăt, acum este greu să comentez. Va rămâne un gol uriaș. Îmi doresc să o luăm de la capăt, așa cum s-a întâmplat la Campionatul European. Încă avem speranțe, alături de selecționer. Mancini este esențial pentru echipa națională.”, a spus Giorgio Chiellini, citat de gazzeta.it.

Italia – Macedonia de Nord 0-1. Campioana europeană, eliminată de la barajul pentru Cupa Mondială!

Italia a fost eliminată de Macedonia de Nord, cu un gol înscris de Aleksandar Trajkovski în prelungirile partidei de la Palermo.

Campioana europeană a atacat tot meciul, ratând ocazii uriașe. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a avut numai două șuturi pe poartă de-a lungul meciului. Al doilea a venit în minutul 90+2, din piciorul lui Trajkovski, care a devenit eroul țării sale.

Atacantul de 29 de ani a expediat un șut puternic de la 16 metri, la care Gianluigi Donnarruma n-a putut să intervină.

Este al doilea Campionat Mondial consecutiv pe care naționala lui Roberto Mancini îl ratează, după cel din Rusia, din 2018. La ediția precedentă, Italia a fost eliminată tot la baraj de Suedia, scor 0-1, la general.

 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și