Închide meniul

Macedonia de Nord – Portugalia | Ce primă au promisă nord-macedonenii dacă înving echipa lui Cristiano Ronaldo, în barajul pentru CM 2022

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2022, 15:09

Macedonia de Nord – Portugalia | Ce primă au promisă nord-macedonenii dacă înving echipa lui Cristiano Ronaldo, în barajul pentru CM 2022

Macedonia de Nord a fost în grupă cu România în preliminariile pentru CM 2022

Hepta

Portugalia – Macedonia de Nord. Premierul Macedoniei de Nord, Dimitar Kovacevski, le-a promis jucătorilor din echipa naţională o primă în valoare de 500.000 de euro, dacă vor reuşi să se califice la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Promisiunea a fost făcută duminică, atunci când premierul a urcat în avionul primei reprezentative care se pregătea de plecarea în Portugalia.

Portugalia – Macedonia de Nord, în barajul pentru Campionatul Mondial 2022

Macedonia de Nord a reuşit marea surpriză de a elimina Italia, chiar la ea acasă, în semifinalele barajului pentru Cupa Mondială. Macedonenii s-au impus cu un gol marcat de Trajkovski, în minutul 90+2.

Pentru un loc la turneul final al Cupei Mondiale, Macedonia de Nord întâlneşte Portugalia, marţi, de la ora 21.45, pe arena Dragao, din Porto. Echipa lui Cristiano Ronaldo a trecut în semifinale de Turcia, scor 3-1.

Portugalia – Macedonia de Nord și Polonia – Suedia sunt primele două dueluri din finala barajului, care se vor disputa pe 29 martie. În cel de-al treilea meci, Țara Galilor va da piept cu învingătoarea dintre Scoția și Ucraina, duel care se va juca de 24 iunie. Partida a fost amânată pentru data respectivă din cauza războiului declanșat de Rusia.

Reclamă

Cristiano Ronaldo: „Trebuie să ne respectăm adversarul!”

Portugalia a scăpat de Italia din drumul spre Qatar, acolo unde Cristiano Ronaldo vrea să îşi ducă naţionala. Chiar dacă va întâlni Macedonia de Nord, Cristiano Ronaldo le cere colegilor săi să fie concetraţi.

„Am făcut primul pas spre marele nostru obiectiv, spre Cupa Mondială din 2022. Nu am realizat nimic încă. Trebuie să lucrăm în continuare într-un mod serios și concentrat, să respectăm adversarul, dar să credem mereu în abilitățile noastre. Hai Portugalia! Să mergem în Qatar!”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a fost integralist pentru Portugalia în meciul cu Turcia din semifinale, dar nu a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mirko Ivanovski vrea la Campionatul Mondial

Dinamovistul Mirko Ivanovski visează ca Macedonia de Nord să o elimine pe Portugalia. Atacantul vrea să fie convocat la turneul final, dacă naționala sa se califică la Mondial. 

„De ce nu? Orice e posibil! Am 32 de ani, dar joc 90 de minute meci de meci și sunt foarte bine din punct de vedere fizic. Asta e nevoie și la naționala Macedoniei de Nord. Noi nu suntem Portugalia să jucăm doar cu mingea! Eu mă gândesc și poate revin din iulie.

Depinde cum o să joc la Dinamo și dacă salvăm echipa și o să dau mai multe goluri! Avem doi-trei atacanți tineri care nu joacă foarte mult și sunt la cluburi mai mici ca Dinamo! Deci da, normal că mă gândesc. Avem rezultate însă acum și nu pot să spun nimic!”, a declarat Mirko Ivanovski, potrivit fanatik.ro.

În vârstă de 32 de ani, Mirko Ivanovski are 27 de selecții la echipa națională, ultima fiind în 2015.

Recomandări
  • Macedonia de Nord joacă cu Portugalia în barajul pentru Campionatul Mondial 2022
  • Ce primă au promisă jucătorii Macedoniei de Nord dacă înving echipa lui Cristiano Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și