Închide meniul

„Magician!” Ianis Hagi nu a fost uitat de scoţieni, la 4 ani distanţă de la meciul în care a fost decisiv la Rangers

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 16:50

Reclamă
„Magician! Ianis Hagi nu a fost uitat de scoţieni, la 4 ani distanţă de la meciul în care a fost decisiv la Rangers

Ianis Hagi nu a fost uitat de scoţieni, la 4 ani distanţă de la meciul în care a "strălucit" la Rangers

Ianis Hagi, în timpul partidei dintre Rangers şi Braga/ Profimedia

Ianis Hagi nu a fost uitat de scoţieni, la patru ani distanţă după ce a „strălucit” într-un meci al lui Rangers. Presa din Scoţia şi-a amintit de momentul în care fiul „Regelui” a contribuit la calificarea trupei de pe Ibrox, în optimile Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Internaţionalul român poate reveni în Scoţia la finalul stagiunii, deoarece ibericii nu au opţiunea de a-l transfera definitiv.

Ianis Hagi nu a fost uitat de scoţieni, la 4 ani distanţă de la meciul în care a „strălucit” la Rangers

În 2020, Rangers reuşea să se califice în optimile Europa League, după ce a eliminat-o pe Braga. În tur, scoţienii au fost conduşi cu 2-0, pe teren propriu, însă au întors rezultatul şi s-au impus cu 3-2. Returul a fost câştigat tot de Rangers, cu scorul de 1-0, internaţionalul român reuşind un assist.

Două dintre golurile scoţienilor din meciul tur au fost marcate de Ianis Hagi, în minutul 67, respectiv 82, fiind unul dintre cele mai bune meciuri ale fiului „Regelui” pe Ibrox.

Scoţienii nu au uitat de acest moment, iar la patru ani distanţă au transmis un scurt mesaj despre Ianis Hagi. Aceştia l-au numit pe fiul „Regelui” „magicianul român”, pentru cele două goluri marcate în poarta celor de la Braga.

Reclamă

De asemenea, aceştia au subliniat că Ianis Hagi a reacţionat, pe reţelele de socializare, la un clip postat de Rangers din meciul cu Braga, din urmă cu patru ani. „Rezultatul va rămâne ca fiind una dintre cele mai bune seri din istoria recentă a lui Rangers”, au transmis jurnaliştii scoţieni.

Anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi

A apărut un anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi. Jurnaliştii de la One Football anunţă că sunt şanse infime ca mijlocaşul român să revină în vară la Rangers, după ce se va încheia împrumutul la Deportivo Alaves.

Deportivo Alaves nu are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi. La finalul sezonului, fiul „Regelui” trebuie să se întoarcă la Rangers, dar ar urma să fie imediat cedat de scoţieni.

Reclamă 4 / 0/3

„Hagi a devenit un suplus pentru Rangers şi, ţinând cont cât de puţin joacă în Spania, nu ar putea să aducă nimic în plus la echipă. Hagi nu se va întoarce în Scoţia. Rangers i-a dat numărul pe care îl purta Ianis lui Fabio Silva, un gest simbolic care anunţă plecarea. Deşi, din punct de vedere tehnic, din vară a fi noul jucător de la Rangers, probabil va fi împrumutat sau vândut.

Philippe Clement a fost clar – vrea în lot doar jucători care îşi doresc 100% să fie la acest club „din toată inima”, iar Hagi nu se încadrează aici, ţinând cont de ceea ce a spus în trecut.

Ce urmează pentru Hagi? Depinde ce va alege Philippe Clement, dar am fi foarte surprinşi dacă va fi interesat de jucătorul român„, a fost anunţul făcut de jurnaliştii de la onefootball.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și