Închide meniul

Anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi: „Gestul simbolic care anunţă plecarea. Nu se încadrează!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 februarie 2024, 14:05

Reclamă
Anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi: „Gestul simbolic care anunţă plecarea. Nu se încadrează!

Echipa care vrea să-l transfere pe Ianis Hagi, în vară

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia Images

A apărut un anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi. Jurnaliştii de la One Football anunţă că sunt şanse infime ca mijlocaşul român să revină în vară la Rangers, după ce se va încheia împrumutul la Deportivo Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are probleme în a se impune în primul 11 la gruparea din La Liga. Mijlocaşul de 25 de ani a fost titular în numai 6 meciuri din campionatul Spaniei şi are emoţii cu patru luni înainte de EURO 2024. Edi Iordănescu a anunţat că va convoca, la turneul final, numai jucători cu meciuri „în picioare”.

Anunţ total surprinzător despre viitorul lui Ianis Hagi

Deportivo Alaves nu are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi. La finalul sezonului, fiul „Regelui” trebuie să se întoarcă la Rangers, dar ar urma să fie imediat cedat de scoţieni.

Hagi a devenit un suplus pentru Rangers şi, ţinând cont cât de puţin joacă în Spania, nu ar putea să aducă nimic în plus la echipă. Hagi nu se va întoarce în Scoţia. Rangers i-a dat numărul pe care îl purta Ianis lui Fabio Silva, un gest simbolic care anunţă plecarea. Deşi, din punct de vedere tehnic, din vară a fi noul jucător de la Rangers, probabil va fi împrumutat sau vândut.

Philippe Clement a fost clar – vrea în lot doar jucători care îşi doresc 100% să fie la acest club „din toată inima”, iar Hagi nu se încadrează aici, ţinând cont de ceea ce a spus în trecut.

Reclamă

Ce urmează pentru Hagi? Depinde ce va alege Philippe Clement, dar am fi foarte surprinşi dacă va fi interesat de jucătorul român„, a fost anunţul făcut de jurnaliştii de la onefootball.com.

Ianis Hagi a jucat în 16 meciuri din La Liga, dar a adunat, în total, 571 de minute. Internaţionalul român are o pasă decisivă, în campionat, pentru Deportivo Alaves.

Fiul lui Gică Hagi a contribuit decisiv la calificarea României la EURO 2024. A marcat în 2 dintre ultimele 3 meciuri ale tricolorilor – cu Israel şi Andorra. În ultimele 14 luni, cota lui Ianis Hagi s-a înjumătăţit şi a ajuns la 3.5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves!

Gică Craioveanu a dezvăluit de ce nu joacă Ianis Hagi la Alaves. „Prinţul” a fost împrumutat de basci, de la Rangers, fără clauză de cumpărare, şi va evolua în La Liga până la finalul sezonului.

Un moment care îl putea ajuta mult pe Ianis a fost cel în care a executat un penalty în duelul cu Almeria. Românul a ratat şi a rămas fără gol marcat în La Liga. De atunci, de la începutul lui noiembrie, el a mai adunat doar 165 de minute.

Ianis Hagi, din păcate, nu s-a impus. A început destul de bine şi a făcut două meciuri la rând destul de bune, dar a dispărut pentru că nu s-a impus la Alaves”, a spus Craioveanu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și