Închide meniul

Magnatul care a plătit 2.4 milioane de euro pentru a intra în vestiar cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 ianuarie 2023, 8:59

Magnatul saudit Musheref al-Ghamdi a plătit 2.4 milioane de euro pentru a intra în vestiar cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Miliardarul a cumpărat prin licitaţie biletul “Beyond Imagination” la confruntarea Cristiano Ronaldo – Lionel Messi, de joi, din Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Licitaţia a pornit de la un milion de riali (245.000 de euro). Biletul este pentru un meci între o selecţionată cu jucători de la Al-Nassr (echipa lui Ronaldo) şi de la Al-Hilal şi formaţia Paris Saint Germain, la care evoluează Lionel Messi.

Magnatul care a plătit 2.4 milioane de euro pentru a intra în vestiar cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo

Partida de la Riad va fi prima confruntare de pe teren dintre Ronaldo şi Messi de după decembrie 2020, când Juventus a învins FC Barcelona cu 3-0.

Cumpărătorul biletului are dreptul de a fi prezent la ceremonia de premiere de după meci, de a intra în vestiare şi de a întâlni starurile fotbalului mondial, dar şi de a participa la o cină la care vor fi rpezente cele două echipe. Suma obţinută în urma licitaţiei va fi donată.

Cristiano Ronaldo, căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi

Cristiano Ronaldo va fi căpitan în duelul cu rivalul Lionel Messi. Lusitanul va purta banderola echipei formate din cei mai buni jucători de la Al-Nassr şi Al-Hilal, două cluburi saudite, care vor întâlni Paris Saint-Germain într-un meci amical.

Reclamă

Mult aşteptatul duel dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi va avea loc joi, la Riad. Cvintuplul câştigător al Balonului de Aur va juca astfel primul său meci de la sosirea în Arabia Saudită.

CR7 va fi căpitanul echipei sale. Un videoclip, publicat de Turki al-Sheikh, consilier al Curţii Regale Saudite, preşedinte al Autorităţii Generale de Divertisment şi totodată preşedinte al clubului spaniol Almeria, arată momentul în care Ronaldo primeşte banderola de căpitan.

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo s-a relaxat la antrenamentele fostei echipe, Real Madrid. Galacticii au fost prezenți în Arabia Saudită pentru Supercupa Spaniei și au pierdut finala cu Barcelona, 1-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și