Închide meniul

Dezvăluire şocantă în Italia, în scandalul pariurilor: „L-am rugat pe Drăguşin să îmi împrumute bani”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2023, 10:19

Reclamă
Dezvăluire şocantă în Italia, în scandalul pariurilor: „L-am rugat pe Drăguşin să îmi împrumute bani

Radu Drăguşin, dorit la cel mai bogat club din lume

Radu Drăguşin, în timpul unui interviu oferit pentru AntenaSport

Nicolo Fagioli a făcut o dezvăluire şocantă în Italia, în scandalul pariurilor. Fotbalistul a fost suspendat 7 luni după ce a pariat pe platforme ilegale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Fagioli a făcut o dezvăluire şocantă în presa din Italia. Mijlocaşul lui Juventus a spus că s-a împrumutat de bani chiar şi la Drăguşin, unul dintre cei mai buni fotbalişti români ai momentului.

Dezvăluire şocantă în Italia, în scandalul pariurilor

„I-am rugat pe Gatti și Drăgușin să îmi împrumute bani, dar am promis că voi plăti pe toată lumea”, a spus Fagioli pentru Gazzetta dello Sport.

Pe lângă Nicolo Fagioli, Nicolo Zanioli şi Sandro Tonali sunt alţi jucători anchetaţi oficial în acest caz. Cei doi au fost „săltaţi” de autorităţi chiar în timp ce se aflau în cantonamentul naţionalei Italiei.

În cazul lui Fagioli, lucrurile sunt cele mai grave. Presa din Italia a scris că mijlocaşul lui Juventus a pariat sume uriaşe, chiar şi pe meciuri din Serie A, având acum datorii de peste un milion de euro.

Reclamă

Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia!

Leonardo Bonucci ar fi implicat în scandalul pariurilor din Italia. Fostul fundaş al lui Juventus, ajuns între timp la Union Berlin, este şi el în vizorul anchetatorilor.

Potrivit gazzetta.it, Leonardo Bonucci riscă să fie suspendat şi el. Primul nume important care a apărut în acest scandal a fost cel al lui Nicolo Fagioli. Ulterior, Sandro Tonali şi Nicolo Zaniolo au fost luaţi la întrebări de procurori chiar în cantonamentul Italiei. Cei doi nu au mai jucat apoi pentru Squadra Azzurra în meciul cu Malta, fiind lăsaţi să revină la cluburile lor.

Anchetatorii care i-au confiscat telefonul lui Fagioli au descoperit că acesta a avut mai multe conversaţii cu Bonucci despre pariuri, ceea ce înseamnă că veteranul ştia de activităţile sale ilegale. Tocmai din acest motiv, pentru că nu l-a denunţat pe Fagioli, Bonucci riscă o amendă de 15.000 de euro şi 6 luni de suspendare.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, sursa mai sus menţionată susţine că Fagioli a purtat conversaţii asemănătoare şi cu un membru din staff-ul lui Allegri, lucru care poate duce la sancţiuni şi pentru clubul din Torino, dacă se va dovedi că mai multe persoane de la Juventus ştiau de activităţile lui Fagioli.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată 21:51 Dennis Politic, „dublă” pentru Dinamo în turul barajului cu Csikszereda! Meci de senzaţie făcut de atacantul „câinilor” 21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și