Închide meniul

Manchester City – Atletico Madrid 1-0 | Diego Simeone, reacţie halucinantă după ce campioana Spaniei nu a tras niciun şut şi a avut posesie de 32%: „Am fost mai periculoşi în repriza secundă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 aprilie 2022, 8:30

Manchester City – Atletico Madrid 1-0 | Diego Simeone, reacţie halucinantă după ce campioana Spaniei nu a tras niciun şut şi a avut posesie de 32%: „Am fost mai periculoşi în repriza secundă!

Diego Simeone a antrenorul lui Atletico Madrid de un deceniu

Profimedia

Manchester City a învins-o pe Atletico Madrid, scor 1-0, în manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Pep Guardiola a ieșit victorios în fața lui Diego Simeone, în meciul arbitrat chiar de românul Istvan Kovacs. La final, antrenorul „cetăţenilor” l-a „distrus” pe argentinian, iar replica acestuia nu s-a lăsat aşteptată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Statisticile vorbesc de la sine. A fost 15-0 la șuturi spre poartă și 2-0 la execuțiile cadrate. A fost pentru prima dată, în mandatul lui Simeone, când Atletico nu trimite nici măcar un șut pe durata a 90 de minute. Mai mult decât atât, „cetățenii” au avut 70% posesie. „În preistorie, astăzi și peste 100 de ani… e greu să ataci un 5-5”, a răbufnit Guardiola.

Diego Simeone, reacţie halucinantă după Manchester City – Atletico Madrid 1-0

„A fost un meci foarte greu împotriva unei echipe care joacă foarte bine. Am vrut să lovim pe contraatac. În a doua repriză am fost mai periculoşi. Au câştigat cu 1-0, sunt entuziasmaţi. Sistemul 5-5 este la fel ca atunci când o echipă atacă foarte bine. E greu să ai o echipă ca a lor. Trei jucători buni ies, trei buni intră. Trebuie să ai mereu ceva mai bun. Va fi un joc lung. Lor nu le pasă, joacă la fel. Sunt cea mai bună echipă din lume. Vom fi umili pentru cât timp vom putea. Cuvintele nu muncesc, doar faptele”, a declarat Diego Simeone, citat de Marca.

Pep Guardiola l-a „distrus” pe Diego Simeone

Manchester City a câștigat la limită, dar a dominat copios partida disputată pe teren propriu. Atletico nu a trimis nici măcar un șut pe spațiul porții. Nu mai pățise așa ceva, în competiția stelelor, în ultimii 18 ani!

Gruparea din Premier League a atacat în valuri, dar a fost nevoie de o mutare de geniu a lui Guardiola. În minutul 68 l-a trimis pe teren pe Phil Foden, în locul lui Riyad Mahrez, iar rezultatul s-a văzut imediat. La faza următoare, tânărul jucător a reușit o fază spectaculoasă, i-a pasat lui Kevin De Bruyne, iar belgianul a spart gheața și a marcat golul victoriei.

Reclamă

„Un meci foarte strâns, foarte dificil. Sunt maeștri care se apără cu toții. Am reușit să-i împiedicăm să alerge, nu le-am dat șanse. Am avut răbdare și am reușit golul după o combinație între Foden și Kevin.

Am simțit că vor juca 5-3-2, apoi s-au adaptat și au devenit 5-5. În preistorie, astăzi și peste 100 de ani… e greu să ataci un 5-5. Sunt puternici, e o chestiune de răbdare. Le-am spus la pauză că suntem bine. Simt că va fi un meci asemănător la Madrid.

(Reporter: A câștigat stilul lui Guardiola?) Nu… nu știu, nu știu. Am câștigat un meci, urmează manșa a doua și vom vedea ce va fi. O să învățăm din jocul de azi„, a precizat Pep Guardiola, potrivit marca.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și