Închide meniul

Manchester City – Chelsea | Ederson e gata de finala Champions League! Incredibil cum a bătut penalty-uri la antrenament portarul lui Guardiola

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 23:41

Manchester City – Chelsea | Ederson e gata de finala Champions League! Incredibil cum a bătut penalty-uri la antrenament portarul lui Guardiola

Profimedia

Ederson, execuții incredibile din penalty

  • Manchester City – Chelsea, finala Champins League
  • Ederson vrea să fie erou la penalty-uri

Ederson, execuții incredibile din penalty. Brazilianul a avut mereu un joc de picior excelent, reușind câteva pase de gol chiar din degajări. Acesta e hotărât să treacă la înscris goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ederson, execuții incredibile din penalty

Cu finala Champions League la mai puțin de 24 de ore distanță, Ederson se pregătește pentru toate scenariile. Dacă se ajunge la lovituri de departajare, brazilianul vrea să fie printre primii executanți. A demonstrat la ultimul antrenament de ce este în stare.

Reclamă

De când a ajuns la City, Ederson a furnizat 2 pase de gol în Premier League. Ultima a venit chiar în acest sezon, într-un meci cu Tottenahm, scor 3-0 pentru City. Acesta n-a reușit încă să marcheze, dar a făcut-o omologul său de la Liverpool, Alisson!

Reclamă

Manchester City a avut probleme cu executanții loviturilor de departajare de-a lungul timpului. Sergio Aguero, Ryad Mahrez sau chiar De Bruyne l-au exasperat pe Guardiola cu ratările lor.

Portarul Rulli a câștigat Europa League pentru Villarreal, la penalty-uri

Lovituri de departajare am avut și în finala Europa League. A fost o serie istorică, cu 11 executanți de la fiecare echipă. În cele din urmă, totul s-a decis când a venit rândul portarilor.

Goalkeeper-ul lui Villarreal, Geronimo Rulli, a transformat impecabil de la 11 metri. În schimb, de Gea a ratat la Manchester United, iar trofeul a mers la Villarreal.

Reclamă 4 / 0/3

Ederson va spera că, în cazul în care finala Champions League va ajunge la penalty-uri, să repete performanța lui Rulli. De altfel, portarul brazilian chiar a spus că vrea să execute lovitura decisivă.

„Sunt pe lista executanţilor. Nu trebuie să mă antrenez prea mult, dar vreau să execut cel de-al cincilea penalty, sau cel decisiv, cred totuşi că îl voi executa pe al cincilea”, a declarat Ederson, pentru TNT Sports. 

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu