Închide meniul

Portarul Alisson, cu lacrimi în ochi după golul uriaş înscris pentru Liverpool. „Tata a sărbătorit cu Dumnezeu”

Dan Roșu Publicat: 17 mai 2021, 9:02

Portarul Alisson, cu lacrimi în ochi după golul uriaş înscris pentru Liverpool. „Tata a sărbătorit cu Dumnezeu

Profimedia

Alisson, cu lacrimi în ochi

  • West Brom – Liverpool 1-2
  • Alisson Becker, gol vital la ultima fază

„Am vrut doar să merg într-o poziţie bună pentru a-mi ajuta colegii și pentru a intra în marcajul unui adversar, dar nimeni nu m-a urmărit și sunt norocos și binecuvântat. Uneori, se întâmplă lucruri pe care nu le poți explica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul Alisson, cu lacrimi în ochi după golul de milioane înscris în WBA – Liverpool 1-2

Multe lucruri nu pot fi explicate în viața mea. Dumnezeu mi-a pus mâna pe cap și mă simt binecuvântat. Sunt foarte emoționat pentru tot ceea ce s-a întâmplat recent cu mine și familia mea, dar fotbalul este viața mea. Sper că tata a văzut ce am făcut, sunt sigur că a sărbătorit alături de Dumnezeu”, a spus Alisson, pentru BBC.

Portarul brazilian a marcat la ultima fază a meciului, cu o lovitură perfectă de cap. Brazilianul a fost pe fază şi a marcat cu o lovitură perfectă de cap din centrarea lui Trent Alexander-Arnold. Reuşita acestuia a adus cele 3 puncte pentru echipa lui Jurgen Klopp, care se află la doar un punct distanţă de Liga Campionilor.

Reclamă

În urma reuşitei de azi, Alisson a intrat în istoria lui Liverpool definitiv. Brazilianul este primul portar din istoria clubului înfiinţat în 1892 care a reuşit să marcheze un gol în Premier League. Goalkeeper-ul este al şaselea din istoria campionatului englez care punctează într-un meci.

Portarul Alisson, devastat de moartea tatălui său

Jose Agostinho Becker, tatăl celor doi cunoscuţi portari Alisson şi Muriel, a fost găsit decedat, în februarie, într-un lac de acumulare situat la aproximativ 300 de kilometri de Porto Alegre.

Reclamă

Tatăl celor doi avea 57 de ani corpul său a fost găsit de un angajat al familiei Becker, care are o proprietate chiar pe malul lacului de acumulare. Tatăl celor doi portari a avut o puternică influenţă asupra carierelor celor doi copii. Acesta a practicat fotbalul, dar la un nivel de amatori, în oraşul Rio Grande do Sul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute