Închide meniul

Barcelona a devenit campioană în La Liga, după victoria cu rivala Espanyol! Manchester City a făcut instrucţie cu Everton! Toate rezultatele zilei, AICI

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 23:50

Barcelona a devenit campioană în La Liga, după victoria cu rivala Espanyol! Manchester City a făcut instrucţie cu Everton! Toate rezultatele zilei, AICI

Espanyol - Barcelona

Jucătorii de la Barcelona, în timpul unui meci/ Profimedia

Everton – Manchester City şi Espanyol – FC Barcelona au fost meciurile zilei în Europa! Catalanii au câştigat titlul în La Liga, după victoria cu 4-2 înregistrată în faţa rivalei locale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a obţinut o victorie categorică, în deplasarea de la Everton. „Cetăţenii” s-au impus cu 3-0, golurile victoriei fiind marcate de Erling Haaland şi Gundogan, germanul reuşind o „dublă”. Trupa lui Pep Guardiola are un avans de patru puncte faţă de Arsenal, însă „tunarii” vor evolua astăzi, de la ora 18:30, în compania celor de la Brighton.

Everton – Manchester City 0-3 şi Espanyol – Barcelona 2-4, în meciurile zilei de azi

Rezulatele zilei: 

Update/ Final! Espanyol – Barcelona 2-4! Catalanii au câştigat derby-ul cu rivala locală şi a devenit campioană în La Liga, cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Update 23.30: Espanyol – Barcelona 1-4. Puado a redus din diferenţă!

Reclamă

Update 23.10: Espanyol – Barcelona 0-4. A marcat şi Kounde, în minutul 53!

Update 22.40: Espanyol – Barcelona 0-3. Robert Lewandowski a reuşit „dubla” şi Barcelona este pe punctul de a devenit, în această seară, campioana Spaniei.

Update 22.15: Espanyol – Barcelona 0-2. Balde a „dublat” avantajul liderului în minutul 20.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.15: Espanyol – Barcelona 0-1. Robert Lewandowski a deschis scorul în minutul 11. La acest scor, jucătorii lui Xavi sunt campioni în La Liga.

Update 22.00: Începe meciul dintre Espanyol şi Barcelona!

Update: Arsenal – Brighton 0-3! Înfrângere categorică suferită de trupa lui Mikel Arteta! „Tunarii” sunt la patru puncte în spatele lui Manchester City, şi cu un meci în plus disputat.

Final! Everton – Manchester City 0-3! Victorie categorică înregistrată de campioana din Premier League! Trupa lui Pep Guardiola, cu un pas mai aproape de un nou titlu.

Min. 50: Everton – Manchester City 0-3! Gundogan a reuşit „dubla”! Mijlocaşul lui Pep Guardiola a marcat un gol superb, din lovitură liberă.

Min. 39: Everton – Manchester City 0-2! Erling Haaland a majorat diferenţa pentru trupa lui Pep Guardiola. Atacantul norvegian a punctat cu o lovitură de cap perfectă.

Min. 37: Everton – Manchester City 0-1! Gundogan a deschis scorul pentru „cetăţeni”.

Reclamă

Min. 1: A început Everton – Manchester City!

Echipele de start:

Everton: Pickford – Patterson, Mina, Tarkowski, Holgate – Garner, Gueye – Iwobi, Doucuore, McNeil – Calvert-Lewin

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji, Laporte – Rodri, Gundogan – Mahrez, Alvarez, Foden – Haaland

În clasament Everton se află pe locul 17. Echipa are nevoie disperată de puncte. De partea cealaltă, Manchester City luptă să îşi păstreze prima poziţie în Premier League.

Arsenal joacă şi ea astăzi, de la 18:30, cu Brighton. Tunarii au 81 de puncte, cu unul mai puţin decât Manchester City. Ei au însă un meci în plus faţă de elevii lui Pep Guardiola.

Guardiola critică dur calendarul

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a criticat dur calendarul stabilit pentru echipa sa.

Nu putem juca sâmbătă împotriva lui Everton, pentru că este Eurovision și se pare că forțele de ordine nu pot ține sub control atât de mulți oameni în același timp.

Sincer, nu înțeleg de ce trebuie să ne jucăm cu programul meciurilor, dar trebuie să ne adaptăm. Nu pot lupta împotriva calendarului.

Aveam cinci zile de odihnă înaintea meciului cu Real Madrid, acum mai avem doar patru.

Mâine vom vedea echipa, vom discuta cu preparatorii sportivi și cu staff-ul tehnic și vom decide. Mai avem multe jocuri”, declara Pep Guardiola în urmă cu câteva zile, citat de Mundo Deportivo.

Carlo Ancelotti îi dă dreptate lui Guardiola

Carlo Ancelotti i-a dat dreptate lui Guardiola în privinţa calendarului.

S-a plâns de calendar (n.r: Pep Guardiola), e prea congestionat, am mai spus-o și eu de multe ori. În primul meci am jucat noi cu timp de odihnă mai scurt decât 72 de ore, acum e rândul lor.

Nu mi se pare în regulă calendarul, punct! Nu mai am ce să adaug. Prea multe jocuri pentru noi și Manchester City. Are dreptate, era mai bine pentru ei să fi jucat sâmbătă meciul de campionat.

Adevărul este că toți antrenorii se plâng de calendar. Cineva trebuie să facă ceva în viitor”, a declarat Carlo Ancelotti.

Barcelona luptă pentru titlu în derby-ul Cataloniei!

FC Barcelona o întâlneşte diseară, de la ora 22:00, pe Espanyol, în derby-ul Cataloniei.

Echipa gazdă e în această seară Espanyol.

În cazul unei victorii, Barcelona va câştiga deja campionatul. Echipa antrenată de Xavi se va distanţa la 14 puncte de Real Madrid cu 4 etape înainte de final şi va deveni matematic campioană.

Espanyol e pe locul 19 în campionat. Şi ea îşi doreşte cu disperare să facă rost de puncte, în speranţa că va prinde măcar un loc de baraj.

Xavi: ”Titlul este aproape”

Barcelona a învins-o etapa trecută pe Osasuna, cu 1-0. Jordi Alba a adus victoria, marcând un gol în minutul 85.

După meciul în care catalanii au suferit, Xavi a vorbit despre câştigarea titlului, obiectiv care e tot mai aproape.

E un pas foarte important. Am suferit prea mult. Am ratat șanse foarte clare. A trebuit să îi presăm. S-au apărat bine. Golul lui Jordi a venit în sfârșit. Să câștigi așa este uneori mai bine. Este aproape (n.r. titlul). Aceste șase puncte (n.r. victoriile cu Real Betis și Osasuna) au fost cheia după înfrângerea din Vallecas. O luăm pas cu pas. Este un pas imens”, a declarat antrenorul Xavi, citat de Marca.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și