Închide meniul

Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi!

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 15:53

Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi!

Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

  • Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi
  • 35 de ani are Lionel Messi

Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi! Conducătorii formației de pe „Camp Nou” încearcă din răsputeri ca, la vară, să-l readucă pe Lionel Messi, actualul jucător al francezilor de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a părăsit-o pe Barcelona, în vara lui 2021, pentru a semna cu PSG. Formația catalană nu a primit niciun ban, argentinianul semnând din postura de jucător liber de contract.

Toate detaliile contractului pregătit de Barcelona pentru Lionel Messi

Jurnaliștii de la sport.es au publicat date din contractul pe care Barcelona i l-a pregătit lui Lionel Messi. Astfel, campionul mondial cu Argentina ar urma să primească un salariu brut de 25 de milioane de euro, pe an. Suma pregătită de catalani reprezintă un sfert din salariul pe care Messi îl câștiga înainte să o părăsească pe Barcelona, respectiv 100 de milioane de euro.

Reclamă

În realitate, salariul lui Messi va fi mult mai mic. După plătirea taxelor la stat, starul argentinian va rămâne cu aproximativ 13 milioane de euro. Cu alte cuvinte, Messi va avea aproape același salariu cu cel al lui Robert Lewandowski, unul dintre cei mai bine plătiți jucători de pe „Camp Nou”.

Aceeași sursă a mai dezvăluit faptul că Messi ar urma să semneze un contract care se va întinde pe două sezoane. Însă, acesta va conține o clauză conform căreia Messi va putea denunța înțelegerea, dacă va dori, la finalul sezonului 2023/2024.

Reclamă

Javier Tebas: „Barcelona trebuie să ia multe măsuri financiare pentru a-l putea înregistra pe Messi!”

După informațiile apărute în presa spaniolă, Javier Tebas, președintele LaLiga, a declarat faptul că nu vede posibil transferul lui Leo Messi, la Barcelona, în această vară, deoarece formația catalană depășește plafonul salarial.

„Barcelona trebuie să ia multe măsuri financiare pentru a-l putea înregistra pe Messi. Au nevoie de foarte mult efort pentru a face acest lucru. Astăzi nu văd cum ar putea fi posibilă semnarea sa. Dar mai este mult timp, iar Barcelona mai poate face mutări pentru a-l putea aduce pe Leo.

Încă așteptăm un plan de fezabilitate de la Barcelona. Ei au nevoie de un efort foarte mare pentru a putea realiza acest transfer. Pot vinde jucători, cu siguranță. Dar ei mai au și alți fotbaliști de înregistrat (n.r. trimitere la Gavi, care poate pleca liber de contract la finalul sezonului)”, a declarat Javier Tebas, președintele LaLiga, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Robert Lewandowski îl aşteaptă pe Lionel Messi la Barcelona

Robert Lewandowski a anunţat că îl aşteaptă pe Lionel Messi (35 de ani) la Barcelona. Golgheterul catalanilor a oferit declaraţii emoţionante la finalul meciului Barcelona – Girona, scor 0-0, ultimul din etapa a 28-a din LaLiga.

„Messi aparține Barcelonei și, dacă se va întoarce, va fi ceva incredibil. Știm că locul lui este aici, în Barcelona. Nu știu ce se va întâmpla, dar sper că vom putea juca împreună sezonul viitor.

Știm că Barcelona nu a câștigat LaLiga în ultimii ani și suntem pe drumul cel bun. Dacă vom câștiga titlul, mulți jucători vor avea mare încredere. Cu toții lucrăm pentru a progresa. Suntem concentrați pe LaLiga și avem puncte de câștigat, dar nu ne gândim la diferența faţă de Real Madrid. Trebuie să marcăm goluri și să-i faceți fericiți pe fani. Eu și colegii mei de echipă lucrăm din greu pentru a câștiga titlul”, a declarat Robert Lewandowski.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul