Închide meniul
VIDEO

Manchester City – Liverpool | Kevin De Bruyne, „talismanul” lui Pep Guardiola! Căpitanul „cetăţenilor” a deschis scorul în derby-ul pentru titlu + Ederson, la un pas de o gafă colosală!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 aprilie 2022, 19:12

Manchester City – Liverpool | Kevin De Bruyne, „talismanul lui Pep Guardiola! Căpitanul „cetăţenilor a deschis scorul în derby-ul pentru titlu + Ederson, la un pas de o gafă colosală!

Meciuri spectaculoase în Europa! Juventus - Inter 2-4 și Wolves - Manchester City 1-5

Profimedia

Kevin De Bruyne (30 ani) a deschis rapid scorul în derby-ul de titlu dintre Manchester City – Liverpool. Mijlocaşul belgian este „talismanul” lui Pep Guardiola, după ce a fost cel mai bun fotbalist al campioanei Angliei în ultimele meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City – Liverpool este marele meci al acestui week-end, dar și al ultimei părți a sezonului din Premier League. Cele două rivale luptă cot la cot pentru titlu, iar „cetățenii” au un avantaj minim, de un punct, în clasament.

Kevin De Bruyne, gol rapid în Manchester City – Liverpool

Kevin De Bruyne a dat lovitura în derby, în minutul 5. Mijlocaşul a deschis scorul cu un şut deviat din afara careului. A fost al şaselea gol al căpitanului campioanei Angliei în ultimele 6 meciuri.

Atletico Madrid, Burnley, Southampton şi Manchester United, „dublă”, se numără printre „victimele” belgianului cotat la 90 de milioane de euro pe site-urile de specialitate.

VEZI AICI REUŞITA LUI Kevin De BRUYNE

Reclamă

Ederson, portarul lui Manchester City, a fost la un pas o gafă colosală. Diogo Jota a marcat pentru 1-1, iar portarul l-a scos din sărite pe Pep Guardiola.

În minutul 23, când tabela arăta 1-1, acesta era cât pe ce să îşi bage mingea în propria poartă. Calm, goalkeeper-ul brazilian şi-a dat seama de greşeală şi a evitat gafa colosală.

Reclamă 4 / 0/3

 

Kevin De Bruyne, erou în Manchester City – Atletico Madrid 1-0

Manchester City a învins-o pe Atletico Madrid, scor 1-0, în manșa tur a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Pep Guardiola a ieșit victorios în fața lui Diego Simeone, în meciul arbitrat chiar de românul Istvan Kovacs.

„Cetățenii” au câștigat la limită, dar au dominat copios partida disputată pe teren propriu. Atletico nu a trimis nici măcar un șut pe spațiul porții. Nu mai pățise așa ceva, în competiția stelelor, în ultimii 18 ani!

Gruparea din Premier League a atacat în valuri, dar a fost nevoie de o mutare de geniu a lui Guardiola. În minutul 68 l-a trimis pe teren pe Phil Foden, în locul lui Riyad Mahrez, iar rezultatul s-a văzut imediat.

La faza următoare, tânărul jucător a reușit o fază spectaculoasă, i-a pasat lui Kevin De Bruyne, iar belgianul a spart gheața și a marcat golul victoriei.

Reclamă
Recomandări
  • Kevin De Bruyne, „talismanul” lui Pep Guardiola
  • Căpitanul „cetăţenilor” a deschis scorul în derby-ul Manchester City – Liverpool

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și