Închide meniul

Manchester City – Liverpool 3-2. Echipa lui Guardiola s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Haaland, Mahrez şi Ake au marcat pentru City

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 decembrie 2022, 23:00 / Actualizat: 23 decembrie 2022, 0:02

Manchester City – Liverpool 3-2. Echipa lui Guardiola s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii. Haaland, Mahrez şi Ake au marcat pentru City

Mohamed Salah a egalat în Manchester City - Liverpool

Mohamed Salah, duel cu Nathan Ake, în timpul partidei dintre Manchester City şi Liverpool/ Profimedia

Manchester City – Liverpool 3-2. Guardiola a câştigat duelul cu Jurgen Klopp, iar Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a avut nevoie de numai9 minute să înscrie. Liverpool a egalat prin reuşita lui Carvalho. City a preluat conducerea după golul lui Mahrez, însă Salah a egalat după numai un minut.  Nathan Ake a marcat golul prin care City a obţinut calificarea în sferturile de finală.

Manchester City – Liverpool 3-2

Min. 90+4: FINAL DE MECI! Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii.

Min. 58: Manchester City – Liverpool 3-2! Nathan Ake i-a adus pe „cetăţeni” din nou în avantaj, după ce a înscris superb, dintr-o lovitură de cap! Spectacol total pe Etihad!

Min. 49: Manchester City – Liverpool 2-2! Salah a reuşit să egaleze imediat după ce Manchester City a preluat conducerea! Darwin Nunez a avut o cursă formidabilă şi i-a pasat perfect starului lui Jurgen Klopp!

Reclamă

Min. 48: Manchester City – Liverpool 2-1! Mahrez a reuşit să marcheze, cu un şut superb în plasa laterală a porţii „cormoranilor”!

Min. 20: Manchester City – Liverpool 1-1! Carvalho a reuşit să egaleze, după o faza frumoasă creată de trupa lui Jurgen Klopp!

Min. 9: Manchester City – Liverpool 1-0! Erling Haaland a deschis scorul, după a înscris superb din faţa porţii!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe partida dintre Manchester City şi Liverpool!

Manchester City: Ortega – Lewis, Akanji, Laporte, Ake – Rodri, De Bruyne, Gundogan – Mahrez, Haaland, Palmer
Antrenor: Josep Guardiola

Liverpool: Kelleher – Milner, Gomez, Matip, Robertson – Bajcetic, Thiago, Elliott – Carvalho, Salah, Nunez
Antrenor: Jurgen Klopp

Manchester City – Liverpool, LIVE TEXT (22:00)

Erling Haaland este pregătit de show, după ce norvegianul a fost în pauză, deoarece naţionala sa nu s-a calificat la Campionatul Mondial. Pep Guardiola se poate baza şi pe serviciile vedetelor Ilkay Gundogan şi Kevin de Bruyne, Germania şi Belgia fiind eliminată încă din faza grupelor în Qatar.

De cealaltă parte, Jurgen Klopp îl are la dispoziţie pe Mohamed Salah, unul dintre starurile care a lipsit de la Campionatul Mondial din Qatar.

În pauza competiţională datorată Campionatului Mondial, Liverpool a disputat două amicale. Partida cu AC Milan a fost câştigată de „cormorani” cu scorul de 4-1, în timp ce duelul cu Lyon a fost pierdut cu 1-3. De cealaltă parte, Machester City au disputat un singur amical, cu Girona, câştigat cu scorul de 2-0.

În ultima confruntare directă, din actualul sezon de Premier League, Liverpool s-a impus la limită, scor 1-0, graţie golului marcat de Mohamed Salah.

Reclamă

În precedentul tur din Cupa Ligii Angliei, Manchester City a trecut de Chelsea, echipă pe care a învins-o cu 2-0, în timp ce Liverpool s-a impus în meciul cu Derby, scor 1-0.

Echipele probabile:

Manchester City: Ortega – Lewis, Katongo, Charles, S. Gomez – Palmer, Gundogan, De Bruyne -Mahrez, Haaland, Borges
Antrenor: Pep Guardiola

Liverpool: Kelleher – Ramsay, J. Gomez, Phillips, Tsimikas – Elliott, Bajcetic, Oxlade-Chamberlain – Salah, Firmino, Carvalho.
Antrenor: Jurgen Klopp

Pep Guardiola a ieșit la atac: „Creierele mari din fotbal au decis asta!”

Pep Guardiola a ieșit la atac, extrem de furios din cauza programului încărcat al echipei sale. Managerul lui Manchester City i-a criticat public pe șefii fotbalului, pe care i-a descris ironic drept „creierele mari”.

Manchester City va juca împotriva lui Liverpool pe 22 decembrie, în optimile Cupei Ligii Angliei, la numai 4 zile după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

Pep Guardiola a criticat la scenă deschisă deciziile luate de responsabilii cu alcătuirea programului din actualul sezon.

Tehnicianul spaniol a dezvăluit că, în prezent, are la dispoziție foarte puțini jucători de bază.

„În acest moment, avem 4 sau 5 jucători, trebuie să așteptăm și să vedem câți vor reveni. Nu avem jucători, pentru că creierele mari din fotbal au decis acest program și urmează să jucăm acest meci (n.r. – cu Liverpool).

Unii jucători abia acum revin și în zilele următoare, încet-încet, vor reintra în echipă”, a spus Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și