Închide meniul

Pep Guardiola a ieșit la atac: „Creierele mari din fotbal au decis asta!”. Ce l-a nemulțumit pe managerul lui Manchester City

Cosmin Cioboată Publicat: 17 decembrie 2022, 22:16

Reclamă
Pep Guardiola a ieșit la atac: „Creierele mari din fotbal au decis asta!. Ce l-a nemulțumit pe managerul lui Manchester City

Probleme de lot pentru Pep Guardiola, înaintea confruntării dintre Leipzig şi Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unui meci pentru Manchester City / Profimedia

Pep Guardiola a ieșit la atac, extrem de furios din cauza programului încărcat al echipei sale. Managerul lui Manchester City i-a criticat public pe șefii fotbalului, pe care i-a descris ironic drept „creierele mari”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City va juca împotriva lui Liverpool pe 22 decembrie, în optimile Cupei Ligii Angliei, la numai 4 zile după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

Pep Guardiola a ieșit la atac: „Creierele mari din fotbal au decis asta!”

Pep Guardiola a criticat la scenă deschisă deciziile luate de responsabilii cu alcătuirea programului din actualul sezon.

Tehnicianul spaniol a dezvăluit că, în prezent, are la dispoziție foarte puțini jucători de bază.

„În acest moment, avem 4 sau 5 jucători, trebuie să așteptăm și să vedem câți vor reveni. Nu avem jucători, pentru că creierele mari din fotbal au decis acest program și urmează să jucăm acest meci (n.r. – cu Liverpool).

Reclamă

Unii jucători abia acum revin și în zilele următoare, încet-încet, vor reintra în echipă”, a spus Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei

Pep Guardiola a luat decizia finală, după ce a fost contactat de naționala Braziliei pentru a-l înlocui pe Tite pe postul de selecționer. Publicația spaniolă Mundo Deportivo a anunțat că tehnicianul de la Manchester City nu ia în calcul să accepte oferta Federației sud-americane, deoarece „se simt fericit” la cârma campioanei Angliei.

Guardiola a semnat recent prelungirea contractului cu City până în 2025 și își dorește să ducă la bun sfârșit înțelegerea, chiar dacă oferta venită din Brazilia este extrem de tentantă.

Reclamă 4 / 0/3

Tite a părăsit postul de selecționer al Braziliei după eliminarea de la Campionatul Mondial din Qatar, iar oficialii sud-americani caută acum un înlocuitor pe măsură.

În ultimele zile s-a vehiculat intens numele lui Pep Guardiola ca posibil urmaș pentru Tite. Între timp, jurnaliștii Mundo Deportivo au aflat decizia finală luată de antrenorul spaniol.

„Pep Guardiola este motivat în legătură cu proiectul de la Manchester City. Este decis să-și continue cariera la un club unde se simte fericit. Pep Guardiola este marele vis al Braziliei. El a mai fost contactat și în urmă cu 3 ani și a fost primul nume de pe listă și acum.

Pep Guardiola nu ia în calcul această posibilitate, după cum a aflat Mundo Deportivo. Prezentul îl convinge pe Pep Guardiola, care tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025. Relația sa cu conducerea clubului este extrordinară”, a notat Mundo Deportivo.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și