Închide meniul

Manchester City – Liverpool | Mohamed Salah le dă emoții „cormoranilor”. Ce a spus despre prelungirea contractului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 aprilie 2022, 9:29

Manchester City – Liverpool | Mohamed Salah le dă emoții „cormoranilor. Ce a spus despre prelungirea contractului

Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în 2023

Profimedia

Manchester City – Liverpool | Mohamed Salah susține că discuțiile cu privire la prelungirea contractului său sunt sensibile și nu poate spune dacă va ajunge la un acord cu șefii clubului de pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salah, care mai are contract cu Liverpool până în 2023, și-ar dori să primească un salariu de 400.000 de lire sterline pe săptămână, conform presei din Anglia.

Manchester City – Liverpool | Viitor incert pentru Mohamed Salah

Sincer, ce pot să spun? Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le știu. Nu pot fi egoist acum și să vorbesc despre situația mea. Suntem în cea mai importantă perioadă pentru echipă, așa că trebuie să vorbesc doar despre echipă, să mă concentrez pe ceea ce urmează și acesta este cel mai important lucru. Atât pot spune. Trebuie să fim optimiști și să vedem ce se va întâmpla.

Nu pot spune da și nu pot spune nu. Am spus de multe ori înainte că vreau să rămân. Nu pot discuta detalii despre contract acum pentru că este o situație foarte sensibilă.

Pentru ca echipa să câștige, nu pot să merg la știri și să vorbesc despre contractul meu. Mă concentrez doar pe echipă și atât. Vorbesc din când în când cu managerul, sunt foarte profesionist. Nu mă deranjează discuțiile despre contract. Mă concentrez doar pe echipă și dau totul pentru club”, a spus Mohamed Salah, potrivit Sky Sports.

Reclamă

Cu 20 de goluri în acest sezon de Premier League, Salah este golgheterul lui Liverpool. Egipteanul are în cont și 10 assist-uri. 2017 e anul în care Salah a ajuns pe Anfield.

Liverpool are o deplasare infernală pe terenul liderului Manchester City, duminică, într-un duel care ar putea tranșa lupta la titlu din Premier League.

Manchester City – Liverpool | Jurgen Klopp, declaraţii uriaşe despre Pep Guardiola

Jurgen Klopp susţine că Pep Guardiola este cel mai bun antrenor din lume, chiar înainte de meciul decisiv din Premier League, de duminică. În duelurile directe, cei doi e află la egalitate, atunci când vine vorba de victorii.

Reclamă 4 / 0/3

„Pep este cel mai bun antrenor din lume. Cu toţii putem să fim de acord cu asta. Dacă ar exista cineva care ar avea dubii, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla. Cu toţii gândim mult. Acesta este motivul pentru care facem greşeli, dar acesta e şi motivul pentru care găsim lucrurile bune de făcut.

Dar învăţăm din greşeli după meciuri, nu înaintea lor. Trebuie să jucăm cel mai bun fotbal al nostru cu Manchester City. Acesta este obiectivul nostru”, a spus Jurgen Klopp, înainte de Manchester City – Liverpool.

Înainte de Manchester City – Liverpool, Klopp şi Guardiola s-au întâlnit de 21 de ori, fiecare înregistrând câte opt victorii. Alte cinci dueluri s-au terminat la egalitate, la fel cum a fost şi cazul partidei din tur, 2-2 pe Anfield Road.

Cu opt etape rămase de diputat din Premier League, Manchester City este pe primul loc, având un avantaj de doar un punct în faţa „cormoranilor”, care vin însă după o serie formidabilă de 10 victorii, în care au încasat doar două goluri.

Recomandări
  • Mohamed Salah le dă emoții „cormoranilor”
  • Ce a putut să spună despre prelungirea contractului

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și