Închide meniul

Manchester City – PSG 2-0 | Mauricio Pochettino a anunţat momentul decisiv din dubla cu City: "Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat"

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 6:35

Manchester City – PSG 2-0 | Mauricio Pochettino a anunţat momentul decisiv din dubla cu City: "Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat"

ProfimediaImages

Mauricio Pochettino, declaraţii după Manchester City - PSG 2-0

  • Manchester City - PSG 2-0
  • Manchester City a câştigat ambele meciuri cu PSG, din semifinalele Ligii Campionilor

"Suntem dezamăgiţi. Am jucat bine, ne-am aplicat planul. Am început bine. Dar rezultatul este ceea ce mă dezamăgeşte cel mai mult. La acest nivel, ai nevoie de un pic de succes, puţin noroc pentru a câştiga. Nu s-a întâmplat, nici la Paris şi nici aici. Dar am dat totul şi sunt foarte mândru de asta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la acel cartonaş roşu. Jucasem deja 15 minute în 10, în prima manşă (n.r. – roşu pentru Idrissa Gueye). În seara asta, 20 de minute… Este un avantaj pentru adversari, dar nu a fost decisiv, nu au înscris un gol când eram în ​​zece. Suntem foarte dezamăgiţi pentru suporteri, pentru noi, pentru club, dar am dat totul. 

Nu realizăm obiectivul pe care am vrut să-l atingem. Golurile? Acestea sunt greşeli. La Paris, am făcut-o, astăzi, de asemenea. Este păcat! I-am oferit lui City un cadou pentru o situaţie pe care o anticipasem. Dar fotbalul este făcut şi din greşeli şi este greu să treci peste ele. Dar nu am renunţat niciodată şi sunt mândru de jucători. Au luptat până la final împotriva unei echipe foarte bune precum Manchester City. 

Reclamă

Manchester City – PSG 2-0 | Mauricio Pochettino: Nu am avut acel puţin noroc

Nu am avut acel puţin noroc. În cele două meciuri, nu am avut deloc. Am dominat în prima repriză în ambele meciuri. Este greu să o domini pe City. Am jucat bine, dar nu am avut reuşitele de care aveam nevoie. După cartonaşul roşu, mai erau 20 de minute, a fost foarte greu. Am rămas combativi şi în meci. Sunt dezamăgit şi trist, cu siguranţă obiectivul a fost să mergem în finală. Dar suntem şi mândri", a declarat Pochettino, la conferinţa de presă de după meci, potrivit lefigaro.fr.

Manchester City s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa franceză PSG, în meciul retur al semifinalelor. În tur, tot City s-a impus, cu 2-1. Parizienii, finalişti ai ediţiei precedente, au terminat şi manşa a doua în zece jucători, după eliminarea lui Di Maria, din minutul 69, pentru un gest nesportiv.

Reclamă

Cealaltă semifinală retur, Chelsea – Real Madrid, va avea loc, miercuri, de la ora 22.00. În prima manşă, la Madrid, scorul a fost egal, 1-1. Finala va avea loc la 29 mai, la Istanbul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul