Închide meniul

Manchester City rămâne fără căpitan! Pep Guardiola a aflat abia la conferința de presă. „Nu știam!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 aprilie 2022, 19:48

Manchester City rămâne fără căpitan! Pep Guardiola a aflat abia la conferința de presă. „Nu știam!

Pep Guardiola l-a numit căpitan pe Fernandinho

Profimedia

Fernandinho, căpitanul echipei Manchester City, a decis să nu-şi prelungească înţelegerea cu gruparea engleză, care expiră în vară. Decizia brazilianului l-a surprins pe antrenorul Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul şi-a dezvăluit intenţiile înaintea meciului pe care City îl va disputa, miercuri, pe terenul lui Atletico Madrid, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Fernandinho pleacă de la Manchester City

Fernandinho, care va împlini 37 de ani la 4 mai, a semnat o prelungire a contractului pe un sezon cu City, în iunie anul trecut. Întrebat dacă se aşteaptă să mai fie pe Etihad Stadium şi în sezonul următor, el a spus: „Nu, vreau să joc în mod regulat”.

Fernandinho a câştigat patru titluri în Premier League, o dată Cupa Angliei şi de şase ori Cupa Ligii de când s-a alăturat lui City, venind de la Şahtior Doneţk, în 2013.

El a avut 23 de apariţii pentru campioana en titre în acest sezon, dar a fost titular doar de şase ori în Premier League.

Reclamă

Mă voi întoarce în Brazilia. Am decis împreună cu familia mea, care este cea mai importantă pentru mine”, a adăugat jucătorul brazilian, conform news.ro.

Pep Guardiola, surprins de decizia lui Fernandinho

La conferinţa de presă dinaintea meciului de la Madrid, Guardiola s-a arăta surprins de intenţia elevului său.

„Nu ştiam. Vom vedea ce se va întâmpla la sfârşitul sezonului. Nu ştim ce se va întâmpla. Fernandinho, am spus de multe ori, este foarte important pentru mine. Vom vedea ce se va întâmpla, dar, oricum, voi vorbi cu el. Poate că este o decizie de familie sau poate că vrea mai multe minute decât a avut în acest sezon, nu ştiu. Voi vorbi cu el, bineînţeles, dar acest tip de situaţie… la finalul sezonului vom vorbi”, a spus antrenorul, când a fost întrebat despre afirmaţiile lui Fernandinho.

Reclamă 4 / 0/3

Brazilianul a revenit cu precizări

După conferinţa de presă a lui Guardiola, Fernandinho a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a spus că a fost „sută la sută sincer şi spontan” în răspunsul la întrebările care i-au fost adresate.

„Oricine mă cunoaşte ştie, de asemenea, că cea mai mare onestitate a mea este faţă de Manchester City şi faţă de îndatoririle mele de căpitan de echipă. Concentrarea mea este sută la sută pe câştigarea tuturor titlurilor pentru care luptăm şi voi vorbi despre viitorul meu doar la sfârşitul sezonului. Hai să continuăm să forţăm!„, a scris Fernandinho

În total, Fernandinho a jucat 373 de meciuri pentru Manchester City, a marcat 25 de goluri şi a oferit 32 de pase decisive. La naţionala Braziliei, el are 53 de jocuri şi două goluri.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și