Închide meniul

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor. „Cetățenii” se vor duela cu Fluminense pentru marele trofeu

Alex Ioniță Publicat: 19 decembrie 2023, 22:27

Reclamă
Manchester City s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor. Cetățenii” se vor duela cu Fluminense pentru marele trofeu

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor

Meciul lui Manchester City, din Cupa Mondială a Cluburilor / Profimedia

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor. Echipa pregătită de Pep Guardiona a trecut fără prea mari probleme de semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Europei, Manchester City, a învins, marţi seară, la Jeddah, scor 3-0, formaţia Urawa Red Diamonds, câştigătoarea Ligii Campionilor Asiei, competiție care se vede exclusiv în AntenaPLAY, şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor.

Manchester City s-a calificat în finala Cupei Mondiale a Cluburilor

Golurile au fost marcate de Hoibraten (45+1 – autogol), Kovacic (52) şi Silva (59), notează news.ro.

În finala programată vineri, de la ora 20.00, Manchester City va întâlni formaţia braziliană Fluminense, deţinătoarea Copei Libertadores.

La formația braziliană este legitimat și Marcelo, unul dintre cei mai importanți jucători ai ultimului deceniu de la Real Madrid. Acesta se va lupta cu starurile lui Pep Guradiola pentru cucerirea marelui trofeu.

Reclamă

De notat este faptul că nicio echipă din afara Europei nu a mai câștigat acest trofeu din anul 2012. La momentul respectiv, cei de la Corinthians se impuneau în finala cu Chelsea cu scorul de 1-0.

De asemenea, și Steaua București a jucat o finală a Cupei Mondiale a Cluburilor în anul 1987. La momentul respectiv, campioana Cupei Campionilor Europeni din anul 1986 pierdea duelul cu River Plate, cu scorul de 0-1.

Bornă negativă atinsă de Pep Guardiola, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League

Pep Guardiola a atins o bornă negativă, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League. Aston Villa i-a învins pe „cetăţeni” în ultima etapă, cu scorul de 1-0, şi i-a depăşit în clasament. În acest meci, managerul catalan a bifat două „recorduri negre” pentru cariera sa de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a prestat un joc extrem de modest în duelul cu Aston Villa. Elevii lui Pep Guardiola au şutat de doar două pe poarta apărată de Emiliano Martinez. Un astfel de randament nu a mai fost atins de o echipă a lui Guardiola, luând în calcul Barcelona, Bayern şi Manchester City.

De asemenea, Aston Villa a şutat de nu mai puţin de 13 de ori spre poarta lui Manchester City, în prima repriză. Este pentru prima dată în cele 535 de meciuri ale lui Pep Guardiola, din primele cinci ligi ale Europei, când o echipă antrenată de el primeşte atât de multe şuturi spre poartă în prima repriză a jocului.

De asemenea, este de menţionat că Manchester City nu a şutat deloc pe spaţiul porţii celor de la Aston Villa, în a doua repriză.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei Vezi toate știrile
Citește și