Închide meniul

Bornă negativă atinsă de Pep Guardiola, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League: „Ne zbatem!”

Viviana Moraru Publicat: 7 decembrie 2023, 9:00

Reclamă
Bornă negativă atinsă de Pep Guardiola, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League: „Ne zbatem!

Borna negativă atinsă de Pep Guardiola, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League

Pep Guardiola, în timpul unui meci/ Profimedia

Pep Guardiola a atins o bornă negativă, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League. Aston Villa i-a învins pe „cetăţeni” în ultima etapă, cu scorul de 1-0, şi i-a depăşit în clasament. În acest meci, managerul catalan a bifat două „recorduri negre” pentru cariera sa de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a ajuns la patru meciuri fără victorie în Premier League. „Cetăţenii” sunt pe locul patru, la şase puncte distanţă faţă de liderul Arsenal.

Bornă negativă atinsă de Pep Guardiola, după ce Manchester City a ajuns pe locul patru în Premier League

Manchester City a prestat un joc extrem de modest în duelul cu Aston Villa. Elevii lui Pep Guardiola au şutat de doar două pe poarta apărată de Emiliano Martinez. Un astfel de randament nu a mai fost atins de o echipă a lui Guardiola, luând în calcul Barcelona, Bayern şi Manchester City.

De asemenea, Aston Villa a şutat de nu mai puţin de 13 de ori spre poarta lui Manchester City, în prima repriză. Este pentru prima dată în cele 535 de meciuri ale lui Pep Guardiola, din primele cinci ligi ale Europei, când o echipă antrenată de el primeşte atât de multe şuturi spre poartă în prima repriză a jocului.

Reclamă

De asemenea, este de menţionat că Manchester City nu a şutat deloc pe spaţiul porţii celor de la Aston Villa, în a doua repriză.

După meci, Pep Guardiola a tras concluziile şi a declarat că în aceste momente, după patru meciuri fără victorie în Premier League, echipa sa se zbate. Managerul catalan a mai declarat că Manchester City trebuie neapărat să obţină cele şase puncte din următoarele două meciuri, cu Luton şi Crystal Palace.

„Trebuie să mă gândesc la ce e de făcut. E datoria mea să găsesc o soluţie de a redresa echipa, pentru că ne zbatem. Dar sunt încrezător, de ani de zile am obţinut succese şi sunt convins că vom reveni pe această traiectorie. Pentru asta e nevoie să câştigăm neapărat 6 puncte din următoarele două dispute, cu Luton şi Palace.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamica echipei s-a schimbat şi trebuie să analizez mai bine ce putem face cu fotbaliştii pe care îi avem la dispoziţie. Tripleta? Uitați de asta! Dacă vom câștiga tripleta din nou, atunci mă voi retrage, asta e!”, a declarat Pep Guardiola, conform bbc.co.uk.

Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă! Răspuns clar al spaniolului despre eventuala retrogradare a lui Manchester City

Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă! Manchester City are emoţii în ceea ce priveşte cele peste 1000 de încălcări ale regulamentului. În urmă cu o săptămână, Everton a fost penalizată cu 10 puncte în Premier League, pentru încălcarea regulamentului de profitabilitate şi sustenabilitate.

Antrenorul celor de la Manchester City a fost întrebat ce va face în cazul în care „cetăţenii” vor fi retrogradaţi, dacă vor fi găsiţi vinovaţi.

„În acest moment avem prezumţia de nevinovăţie. Ştiu că oamenii îşi doresc asta. O ştiu, o simt. Eu voi aştepta. Voi aştepta şi voi vedea ce se va întâmpla, iar după ce se va da o sentinţă vom veni aici şi vom da explcaţii.

Dar cu siguranţă nu îmi voi decide viitorul în funcţie de a juca aici (n.r. în Premier League) sau în League One (n.r. liga a 3-a din Anglia). Absolut. Sunt şanse mai mari să rpmân aici dacă suntem în League One decât dacă am fi în Champions League”, a declarat Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și