Închide meniul

Manchester City – Tottenham 1-0. Echipa lui Pep Guardiola a câştigat Cupa Ligii Angliei! 8000 de fani, prezenţi pe Wembley

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 aprilie 2021, 17:42

Manchester City – Tottenham 1-0. Echipa lui Pep Guardiola a câştigat Cupa Ligii Angliei! 8000 de fani, prezenţi pe Wembley

profimediaimages.ro

Manchester City - Tottenham 1-0

Echipa lui Pep Guardiola a câştigat la limită confruntarea, scor 1-0. Nu rivalul Mourinho a stat pe banca londonezilor, ci Ryan Mason (29 ani), care a preluat funcţia lui "The Special One" după demiterea acestuia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aymeric Laporte a adus trofeul în tabăra "cetăţenilor", după reuşita din minutul 82. Kevin De Bruyne a fost din nou magic pentru City şi i-a oferit o pasă decisivă fundaşului. 

În urma acestui succes, Manchester City a ajuns la al patrulea trofeu Carabao Cup din era Pep Guardiola. De asemenea, formaţia de pe Etihad a egalat-o pe rivala Liverpool, ambele având 8 Cupe ale Ligii Angliei.

Reclamă

8.000 de fani prezenţi la Manchester City – Tottenham

Fanii au revenit oficial pe stadioanele din Anglia. Cel puţin la câteva meciuri, printre care se numără finala Cupei Ligii, dar şi a Cupei Angliei.

Ultimul act dintre Tottenham şi Manchester City s-a jucat cu 8.000 de spectactori. Partida a avut loc celebra arenă Wembley, care are o capacitate de 90.000 de locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Nu oricine a putut participa la meci. Pentru a se afla pe stadion, fanii au fost nevoiţi să deţină un document prin care să demonstreze că au fost vaccinaţi împotriva COVID-19, că au avut un test negativ recent şi că au imunitate naturală.

Pep Guardiola, aproape de sezonul carierei cu Manchester City

Pep Guardiola a cucerit un nou trofeu şi poate încheia sezonul cu nu mai puţin de 3 în palmares. Manchester City este lider detaşat în Premier League, iar în Liga Campionilor s-au calificat în semifinale, unde o vor întâlni pe PSG.

În urma succesului de astăzi, Pep Guardiola a ajuns la trofeul cu numărul 30 din carieră. Experimentatul antrenor are câte unul câştigat la fiecare 23 de meciuri!

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și