Închide meniul

Manchester City – Liverpool 1-1. Haaland şi Arnold au marcat în derby-ul din Premier League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2023, 16:20

Reclamă
Manchester City – Liverpool 1-1. Haaland şi Arnold au marcat în derby-ul din Premier League

Manchester City - Liverpool LIVE SCORE, ora 14:30. Derby pentru supremaţie în Premier League

Profimedia

Manchester City – Liverpool 1-1 a fost derby-ul etapei în Premier League. Un nou duel de vis între Pep Guardiola şi Jurgen Klopp s-a încheiat la egalitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City şi Liverpool a fost derby-ul zilei în Europa. Echipa lui Pep Guardiola este pe primul loc în Premier League, cu 29 de puncte, în timp ce Liverpool se află pe locul 2, cu 28 de puncte.

LIVE SCORE Manchester City – Liverpool 1-1

Min. 90+8: Final de meci! Derby-ul etapei din Premier League s-a încheiat la egalitate

Min. 98: Ocazie mare pentru City! Haaland a fost aproape de gol

Min. 80: Manchester City – Liverpool 1-1! Trent Alexander Arnold a egalat

Reclamă

Min. 68: GOOOL anulat pentru City. Ruben Dias a trimis mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru un fault al lui Akanji la Alisson.

Min. 45: FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ.

Min. 44: Ocazie City! Foden a tras pe jos de la 20 de metri, dar Alisson a respins cu un reflex uluitor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 27:  Manchester City – Liverpool 1-0. Haaland a deschis scorul, după o pasă a lui Ake, care a recuperat o minge după o degajare greşită a lui Alisson. Haaland a marcat cu un şut perfect la colţul lung.

Min. 1: A început partida!

Manchester City – Liverpool LIVE SCORE, ora 14:30 – echipele de start

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji, Ake – Rodri, B. Silva – Foden, Alvarez, Doku – Haaland

Rezerve: Ortega Moreno, Carson, Phillips, Stones, Gomez, Gvardiol, Bobb, Lewis

Antrenor: Pep Guardiola

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas – Jones, Mac Allister, Szoboszlai – Salah, Nunez, Jota

Rezerve: Kelleher, Gomez, Endo, Konate, Diaz, Gakpo, Elliot, Gravenberch, Quansah

Reclamă

Antrenor: Jurgen Klopp

Pep Guardiola, cuvinte uriaşe despre Klopp

Pep Guardiola i-a adresat cuvinte uriaşe lui Jurgen Klopp, înaintea derby-ului din Premier League dintre Manchester City şi Liverpool. Managerul campioanei Angliei a declarat că rivalul de pe banca „cormoranilor” l-a determinat să fie un antrenor mai bun.

„M-a ajutat să mă gândesc la multe lucruri, absolut”, a spus Guardiola. „A făcut din mine un antrenor mai bun cu echipele sale”, a adăugat antrenorul campioanei Angliei. Înaintea duelurilor din Premier League, cei doi au fost rivali în Germania, când Klopp era la Borussia Dortmund, iar Guardiola, la Bayern Munchen.

„El şi echipele sale, chiar la Dortmund, au fost mari rivali”, a afirmat spaniolul, care a lăudat actuala echipă a lui Liverpool, menţionându-i pe Mohamed Salah, Luis Diaz, Darwin Nunez sau Dominik Szoboszlai.

„Au o echipă fantastică, jucători fantastici”, a spus Guardiola, potrivit căruia, de la venirea la City, în 2016, „ei au fost cei mai mari adversari ai noştri”.

Klopp a fost întrebat la rândul său, într-o conferinţă de presă, dacă Liverpool împotriva lui City, este de acum cea mai mare rivalitate în Anglia. „Nu ştiu, trebuie să-i întrebaţi pe oameni.”, a răspuns germanul. „Dintr-un punct de vedere sportiv, de ani de zile este cel mai greu meci. Este cea mai puternică echipă din lume în ultimii ani”, a adăugat el.

Liverpool nu s-a mai impus în campionat pe terenul lui Manchester City din noiembrie 2015 (victorie cu 4-1).

„Îmi veţi spune, bilanţul nostru (pe Etihad Stadium – n .r) nu este grozav! (…) se pare că ne-am apropiat puţin (de nivelul lui Manchester City – n. r.), dar trebuie să câştigăm bătăliile decisive pe teren”, a afirmat Klopp.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și