Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți! Superstarul portughez riscă să fie sancționat de UEFA după ce l-a ironizat pe arbitrul Slavko Vincic

Dragoș Vasile Publicat: 16 martie 2022, 8:58 / Actualizat: 16 martie 2022, 14:53

Reclamă
Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți! Superstarul portughez riscă să fie sancționat de UEFA după ce l-a ironizat pe arbitrul Slavko Vincic

Cristiano Ronaldo riscă să fie sancționat de UEFA

Profimedia

Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți la adresa arbitrului Slavko Vincic

Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi în timpul meciului cu Atletico Madrid. Golul care le-a adus victoria celor de la Atletico Madrid a fost înscris de Renan Lodi, chiar înainte de pauză. Fundașul brazilian a înscris cu capul după o centrare a lui Antoine Griezmann.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După reușita brazilianului, CR7, alături de coechipierii săi, au protestat pentru un fault pe care Slavko Vincic nu l-ar fi dat. În timp ce madrilenii se bucurau pentru gol, superstarul portughez și-a ieșit din minți și a făcut un gest care poate fi sancționat de UEFA. Ronaldo a imitat o pereche de ochelari către ”central”, referire la faptul că acesta nu ar fi fost echidistant, scrie dailymail.co.uk.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți la adresa arbitrului Slavko Vincic

Meci horror pentru Cristiano Ronaldo în Manchester United – Atletico Madrid 0-1

Manchester United – Atletico Madrid 0-1. Echipa lui Cristiano Ronaldo a fost eliminată din UEFA Champions League în faza optimilor de finală. Starul portughezul și toată echipa „diavolilor” au avut parte de un meci horror.

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Manchester United – Atletico Madrid, dar nu a avut niciun șut expediat spre poarta adversă pe tot parcursul meciului. E doar a treia oară în cariera starului lusitan când se întâlnește cu o astfel de contra-performanță.

Precedentele două meciuri fără șut pentru Ronaldo au fost în 2003, într-un Manchester United – Panathinaikos, și în 2011, într-un Barcelona – Real Madrid.

Reclamă

Manchester United nu mai poate câștiga niciun trofeu în acest sezon. Diavolii au fost eliminați din Cupa Angliei, Cupa Ligii și Champions League, iar în Premier League nu mai au șanse la titlu. E pentru prima dată după 16 ani când Ronaldo termină un sezon fără trofeu câștigat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și