Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 și Ajax – Benfica 0-1. Cristiano Ronaldo, OUT din UEFA Champions League! Portughezii au dat lovitura la Amsterdam și s-au calificat în sferturi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2022, 22:00 / Actualizat: 16 martie 2022, 0:32

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 și Ajax – Benfica 0-1. Cristiano Ronaldo, OUT din UEFA Champions League! Portughezii au dat lovitura la Amsterdam și s-au calificat în sferturi

Manchester United - Atletico Madrid 0-1 și Ajax - Benfica 0-1, în optimile UEFA Champions League

Colaj Profimedia

UEFA Champions League | Manchester United – Atletico Madrid 0-1 şi Ajax – Benfica 0-1

Update 00.00. FLUIER FINAL! Ajax – Benfica 0-1. Portughezii s-au calificat în sferturile UEFA Champions League, după golul marcat de Darwin Nunez în meciul de la Amsterdam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.54. FLUIER FINAL! Manchester United – Atletico Madrid 0-1. Cristiano Ronaldo&Co, eliminați în optimile UEFA Champions League.

Update 23.37. GOOOOOOOL Benfica! Lusitanii au dat lovitura pe terenul lui Ajax, prin Nunez! Acesta a profitat de o ieșire hazardată a portarului Onana și a reluat cu capul în plasă.

Update 23.35. Cristiano Ronaldo, foarfecă spectaculoasă! Starul portughez a reluat uimitor, din careu, dar Oblak a intervenit prompt și a salvat situația.

Reclamă

Update 23.17. Jadon Sancho, ocazie uriașă! Atacantul lui Manchester United șutează violent din câțiva metri, dar mingea trece peste transversală.

Update 22.41. GOOOOOL Atletico Madrid! Renan Lodi deschide scorul pe Old Trafford, cu o lovitură de cap. Griezmann a fost omul cu centrarea ideală.

VEZI VIDEO AICI

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.39. Ajax continuă să pună presiune la poarta portughezilor. Antony șutează din afara craeului, dar goalkeeper-ul Benficăi reține fără probleme.

Update 22.34. Joao Felix a reușit să marcheze din pasa lui Llorente, dar golul a fost anulat motiv pe offside.

Update 22.25. Ocazie mare pentru Ajax! Antony reia periculos cu capul în careul Benficăi, dar Vertonghen intervine salvator.

Update 22.21. Jucătorii lui Manchester United au cerut penalty la un contact în careu între Mandava și Bruno Fernandes, dar tehnologia VAR a decis că nu a fost fault.

VEZI VIDEO AICI

Update 22.20. Dribling fabulos reuşit de Fred! Starul brazilian a trecut într-un mod spectaculos de Savic, în careul lui Atletico.

Reclamă

VEZI VIDEO AICI

Update 22.07. Ajax, gol anulat! Haller trimite mingea în plasă după o pasă expediată de Tadic, dar golul nu este validat din cauza unui offside.

Update: Au început meciurile.

Manchester United: De Gea – Dalot, Varane, Maguire, Telles – McTominay, Fred – Sancho, Fernandes, Elanga – Ronaldo

Atletico Madrid: Oblak – Llorente, Gimenez, Savic, Mandava, Renan Lodi – De Paul, Herrera, Koke – Joao Felix, Griezmann

UEFA Champions League | Ajax – Benfica. Echipele de start

Ajax: Onana – Mazraoui, Timber, Martinez, Blind – Alvarez, Berghuis, Gravenberch – Antony, Haller, Tadic

Benfica: Vlachodimos – Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo – Everton, Weigl, Taarabt – Silva, Nunez, Ramos

UEFA Champions League | Manchester United – Atletico Madrid, duel „de foc” pe Old Trafford

Manchester United şi Atletico Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, pe Old Trafford, în manşa retur a optimilor UEFA Champions League. În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1, după un meci spectaculos.

Joao Felix a deschis scorul în minutul 7, iar „diavolii” au restabilit egalitatea cu 10 minute înainte de final, prin puştiul Elanga.

Cristiano Ronaldo n-a strălucit în partida de la Madrid, dar s-a revanșat în weekend, în meciul de campionat. Starul portughez a reușit un hat-trick de senzație contra lui Tottenham, scor 3-2, și a devenit cel mai bun marcator din istoria fotbalului, conform FIFA.

Și Atletico Madrid a câștigat duelul din campionat, cu Cadiz, scor 2-1.

UEFA Champions League | Manchester United – Atletico Madrid. Echipele probabile

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Shaw; Fred, McTominay; Elanga, Bruno Fernandes, Sancho; Ronaldo

Antrenor: Ralf Rangnick

Atletico Madrid: Oblak; Savić, Giménez, Reinildo; Llorente, Herrera, Koke, De Paul, Lodi; João Félix, Griezmann

Antrenor: Diego Simeone

UEFA Champions League | Ajax – Benfica. Cele două echipe luptă la Amsterdam pentru calificarea în sferturi

Tot la egalitate s-a încheiat și meciul tur dintre Ajax și Benfica, de la Lisabona, scor 2-2. Olandezii au deschis scorul în minutul 18, prin Tadic, apoi au urmat 3 minute în care Sebastian Haller, golgheterul lui Ajax, a fost „înger şi demon”.

Atacantul batavilor şi-a dat autogol în minutul 26, apoi şi-a reparat greşeala şi a înscris pentru 2-1. Benfica a avut ultimul cuvânt de spus, cu un gol marcat de Yaremchuk în minutul 72.

UEFA Champions League | Ajax – Benfica. Echipele probabile

Ajax: Onana; Rensch, Schuurs, Martínez, Blind; Edson Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadić

Antrenor: Erik ten Hag

Benfica: Vlachodimos; Gilberto, Otamendi, Vertonghen, Grimaldo; Weigl, Taarabt; Everton, Gonçalo Ramos, Rafa Silva, Darwin Núñez

Antrenor: Nélson Veríssimo

Recomandări
  • Manchester United – Atletico Madrid 0-1 şi Ajax – Benfica 0-1, în optimile UEFA Champions League
  • Cristiano Ronaldo, out din UEFA Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și