Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Meci horror pentru Cristiano Ronaldo! Starul portughez nu a avut niciun șut toată partida. „Diavolii”, dezastru după eliminarea din UEFA Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2022, 0:29

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Meci horror pentru Cristiano Ronaldo! Starul portughez nu a avut niciun șut toată partida. „Diavolii, dezastru după eliminarea din UEFA Champions League

Cristiano Ronaldo, eliminat din UEFA Champions League

Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Manchester United – Atletico Madrid, dar nu a avut niciun șut expediat spre poarta adversă pe tot parcursul meciului. E doar a treia oară în cariera starului lusitan când se întâlnește cu o astfel de contra-performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Meci horror pentru Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League

Precedentele două meciuri fără șut pentru Ronaldo au fost în 2003, într-un Manchester United – Panathinaikos, și în 2011, într-un Barcelona – Real Madrid.


După eliminarea în fața lui Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a ajuns la trei eliminări consecutive din UEFA Champions League în faza optimilor de finală. Nici rivalul Lionel Messi nu s-a descurcat mai bine.

Manchester United nu mai poate câștiga niciun trofeu în acest sezon. Diavolii au fost eliminați din Cupa Angliei, Cupa Ligii și Champions League, iar în Premier League nu mai au șanse la titlu. E pentru prima dată după 16 ani când Ronaldo termină un sezon fără trofeu câștigat.

Reclamă

&

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Echipa lui Cristiano Ronaldo, 5 ani fără trofeu câștigat

Ultimul trofeu câștigat de Manchester United a fost în mai 2017. Atunci, „Diavolii” cucereau UEFA Europa League, după 2-0 în finala cu Ajax. De atunci, formația de pe Old Trafford n-a mai simțit gustul succesului.

Reclamă 4 / 0/3

Golul care le-a adus victoria celor de la Atletico Madrid a fost înscris de Renan Lodi, chiar înainte de pauză. Fundașul brazilian a înscris cu capul după o centrare a lui Antoine Griezmann. Și Joao Felix l-a învins pe de Gea, dar reușita a fost anulată pentru ofsaid.

Atletico Madrid avansează în faza sferturilor de finală în UEFA Champions League pentru a doua oară în ultimii trei ani. Anul trecut, echipa lui Diego Simeone a fost eliminată în optimi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și