Închide meniul

Manchester United – Atletico Madrid | Reacţia lui Antoine Griezmann, după calificarea în sferturile UEFA Champions League: „Este extraordinar!”. Aroganţa maximă a spaniolilor, de la finalul meciului. Ce au postat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2022, 0:52

Manchester United – Atletico Madrid | Reacţia lui Antoine Griezmann, după calificarea în sferturile UEFA Champions League: „Este extraordinar!. Aroganţa maximă a spaniolilor, de la finalul meciului. Ce au postat

5. Antoine Griezmann, starul lui Atletico Madrid

Profimedia

UEFA Champions League. Reacţia lui Antoine Griezmann, după Manchester United – Atletico Madrid 0-1

Atletico Madrid a învins Manchester United pe Old Trafford, scor 1-0, și a obținut calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Antoine Griezmann a oferit un assist minunat la golul victoriei, marcat de Renan Lodi în minutul 41.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am jucat bine în ultimele săptămâni şi am vrut să demonstrez că pot să-mi ajut echipa astăzi atât pe faza de atac, cât și în apărare. Toți jucătorii au făcut asta. Doar așa putem progresa. Cel mai important lucru este cum te simți.

Am vrut să arătăm în seara asta că suntem o echipă puternică, un adversar greu de învins. Ne-am propus să rămânem la acest nivel și să să mergem mai departe. Este extraordinar să ne calificăm în sferturile de finală.”, a spus Antoine Griezmann, pentru site-ul UEFA.

UEFA Champions League. Aroganța maximă a celor de la Atletico Madrid, după ce au eliminat Manchester United pe Old Trafford

După calificarea de pe Old Trafford, Atletico Madrid a postat un mesaj ironic pe contul de Twitter, la adresa lui Manchester United.

„Old Trafford. Unde visele devin realitate”, a fost mesajul de pe contul lui Atletico Madrid, referitor la porecla stadionului lui Manchester United: „Teatrul Viselor”.

Reclamă

UEFA Champions League | Manchester United – Atletico Madrid 0-1. Diego Simeone, lovit cu sticle de fanii „diavolilor”

Atletico Madrid a învins-o pe Manchester United, scor 1-0, pe Old Trafford, și s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, cu 3-2 la general.

La finalul meciului, Diego Simeone a refuzat să dea mâna cu Ralf Rangnick, iar fanii lui Manchester United au răbufnit. Extrem de furioși pentru gestul respectiv și pentru eliminarea din UEFA Champions league, suporterii englezi au aruncat cu sticle în antrenorul lui Atletico Madrid, anunță Mirror.

Reclamă 4 / 0/3

Simeone a fost nevoit să fugă spre vestiare pentru a scăpa de obiectele aruncate din tribună.

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Meci horror pentru Cristiano Ronaldo în UEFA Champions League

Cristiano Ronaldo a fost integralist în Manchester United – Atletico Madrid, dar nu a avut niciun șut expediat spre poarta adversă pe tot parcursul meciului. E doar a treia oară în cariera starului lusitan când se întâlnește cu o astfel de contra-performanță.

Precedentele două meciuri fără șut pentru Ronaldo au fost în 2003, într-un Manchester United – Panathinaikos, și în 2011, într-un Barcelona – Real Madrid.

După eliminarea în fața lui Atletico Madrid, Cristiano Ronaldo a ajuns la trei eliminări consecutive din UEFA Champions League în faza optimilor de finală. Nici rivalul Lionel Messi nu s-a descurcat mai bine.

Manchester United – Atletico Madrid 0-1 | Echipa lui Cristiano Ronaldo, 5 ani fără trofeu câștigat

Ultimul trofeu câștigat de Manchester United a fost în mai 2017. Atunci, „Diavolii” cucereau UEFA Europa League, după 2-0 în finala cu Ajax. De atunci, formația de pe Old Trafford n-a mai simțit gustul succesului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și