Închide meniul

Manchester United – Liverpool 0-5 | Ole Gunnar Solskjaer, „băgat în depresie” de umilința fără precedent de pe Old Trafford: „Cea mai neagră zi!” Ce spune despre viitorul său

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 octombrie 2021, 21:45

Manchester United – Liverpool 0-5 | Ole Gunnar Solskjaer, „băgat în depresie de umilința fără precedent de pe Old Trafford: „Cea mai neagră zi! Ce spune despre viitorul său

Antonio Conte, favorit să îl înlocuiască pe Ole Gunnar Solskjaer

Profimedia

Ole Gunnar Solskjaer, „băgat în depresie” după Manchester United – Liverpool 0-5

Ole Gunnar Solskjaer și-a găsit cu greu cuvintele după ce echipa sa a fost umilită în Premier League. Antrenorul norvegian își asumă rezultatul dezastruos, însă nu se gândește la demisie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este cea mai neagră zi pe care am avut-o de când îi antrenez pe acești băieți. Prestația noastră nu a fost bună. Am avut ocazii, dar ei au marcat. Este vina mea. Eram acasă și jucam împotriva lui Manchester United.

Sezonul trecut am pierdut împotriva lui Tottenham cu 1-6, dar asta este o înfrângere mult mai îngrozitoare. O să fie dificil, dar mai rău de atât nu se poate. Trebuie să vedem unde ajungem”, a spus la finalul meciului Ole Gunnar Solskjaer, citat de bbc.com.

Citește și:

Manchester United – Liverpool 0-5 | Umilință fără precedent pentru „diavolii roșii”

Manchester United a suferit o umilință fără precedent în derby-ul cu Liverpool. La pauză, cormoranii conduceau cu 4-0. Acesta este primul meci din istoria Premier League în care „diavolii roșii” încasează atât de multe goluri în primele 45 de minute.

În tribune, legendarul sir Alex Ferguson a privit neputincios cum echipa sa este umilită. Marele antrenor a fost un car de nervi. De asemenea, la pauză, fanii nu au mai suportat rușinea și au plecat de pe Old Trafford.

Reclamă

În prima repriză, din pasa lui Salah, Keita a finalizat perfect încă din minutul 4. Diogo Jota a dus scorul la 2-0, după ce a primit o pasă perfectă chiar în fața porții. Salah a majorat avantajul, după ce Luke Shaw a gafat din nou. Același Salah a reușit „dubla” și a stabilit scorul pauzei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și