Închide meniul

Manchester United pregăteşte o ofertă uriaşă pentru Harry Kane. Câţi bani pune pe masă pentru a-l transfera de la Tottenham

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2022, 10:55

Manchester United pregăteşte o ofertă uriaşă pentru Harry Kane. Câţi bani pune pe masă pentru a-l transfera de la Tottenham

Harry Kane, ofertă uriaşă de la Manchester United

DPA Images / Martin Rickett via Hepta

Manchester United îi face concurenţă rivalei Manchester City pentru transferul lui Harry Kane. Atacantul de 28 de ani al lui Tottenham este dorit pe Old Trafford, iar „diavolii” pregătesc o ofertă uriaşă. Îşi doresc cu orice preţ să îşi rezolve problemele din ofensivă, mai ales că la finalul sezonului se vor despărţi de Edinson Cavani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit mirror.co.uk, United este dispusă să achite peste 100 de milioane de lire sterline (n.r. 117 milioane de euro) pentru a-l aduce pe atacantul naţionalei Angliei. În tranzacţie ar putea fi inclus şi Anthony Martial, atacantul francez care este, în acest moment, împrumutat la Sevilla.

Manchester United, ofertă pentru Harry Kane

Conducătorii clubului îl vor pe Harry Kane, chiar dacă nu s-au hotărât încă în privinţa viitorului antrenor. Ralf Ragnick este interimar, dar are şanse tot mai mici să continue şi în sezonul viitor. Totul după ce a ieşit din cursa pentru toate trofeele. Manchester United este pe locul 6 în Premier League şi riscă chiar să rateze prezenţa în cupele europene. O despart două puncte de West Ham şi patru de Wolverhampton.

În condiţiile în care şi Cristiano Ronaldo ar fi pe picior de plecare, Kane a devenit ţinta numărul unu al „diavolilor”. Starul lui Spurs are o cotă de piaţă de 100 de milioane de euro. A reuşit, în acest sezon, 12 goluri şi 5 pase decisive. A marcat chiar şi în urmă cu două săptămâni, în eşecul cu United, scor 2-3. În vară a stârnit mânia fanilor, după ce s-a aflat că a insistat pentru un transfer la Manchester City.

Pep Guardiola chiar a recunoscut public că îl vrea, iar şeicul „cetăţenilor” a făcut întâi o ofertă de 150 de milioane de euro. Aceasta a fost refuzată, astfel că a urmat o propunere de 180 de milioane de euro! Tottenham nu a stat la discuţii, iar Kane a rămas la gruparea londoneză. Atacantul a oferit un comunicat tranşant.

Reclamă

Mesajul transmis fanilor lui Tottenham

Au trecut aproape 10 ani din momentul în care mi-am făcut debutul la Spurs. În fiecare dintre aceștia, voi – fanii – mi-ați arătat mereu susţinere totală și dragoste.

De aceea am fost supărat când am văzut câteva dintre comentariile apărute în această săptămână, în care a fost pus la îndoială profesionalismul meu.

Deși nu voi intra în detalii, vreau să fie foarte clar că niciodată, dar niciodată, nu am refuzat să mă antrenez. Mă voi întoarce la echipă mâine, așa cum era programat.

Reclamă 4 / 0/3

Nu aș face nimic care să pună în pericol relația pe care o am cu suporterii care mi-au oferit sprijinul lor necondiționat de când sunt la acest club. Iar acest lucru este valabil și în acest caz”, spunea atunci Harry Kane.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și