Închide meniul

Mauricio Pochettino rupe tăcerea! Ce a spus despre posibila preluare a lui Manchester United. ”Jucătorii cunosc foarte bine situaţia”

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 9:29

Reclamă
Mauricio Pochettino rupe tăcerea! Ce a spus despre posibila preluare a lui Manchester United. ”Jucătorii cunosc foarte bine situaţia”

Mauricio Pochettino rupe tăcerea

Profimediaimages

Presa din Franța a vorbit insistent despre posibilitatea ca argentinianul să ajungă pe Old Trafford, dar și ca Zinedine Zidane să fie cel car îi va lua locul pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Jucătorii cunosc foarte bine situaţia. Există zvonuri în acest mediu, unele pozitive, altele negative. Acum nu este momentul să vorbim despre asta”, a spus Pochettino, după eșecul cu Manchester City, 1-2.

Cât trebuie să plătescă Manchester United pentru Mauricio Pochettino

Manchester United a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l aduce pe Old Trafford pe Mauricio Pochettino. PSG nu vrea să îl lase să plece gratis.

Patronii „Diavolilor Roşii” sunt obligaţi să plătească o clauză de reziliere de aproximativ 12 milioane de euro, susţine manchestereveningnews.co.uk. Totuşi, United nu a făcut o ofertă oficială pentru Pochettino.

Iniţial, Zinedine Zidane a reprezentat opţiunea familiei Glazer, dar Zizou a anunţat clar că are doar două variante la care se gândeşte: PSG şi naţionala Franţei. Astfel, dacă Pochettino ar pleca la United, uşa lui Zidane la PSG ar fi larg deschisă.

Reclamă

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după plecarea lui Ole Gunnar Solsjkear

Ole Gunnar Solskjaer a fost demis după Watford – Manchester United 4-1. „Diavolii” au ajuns pe locul 7 în clasament după ce au suferit a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat.

„El a fost atacantul meu atunci când am venit prima oară pe Old Trafford şi a fost antrenorul meu când am revenit la Manchester United. Dar, mai mult decât orice, Ole este un om extraordinar. Îi urez tot ce e mai bun în viaţă şi în ce îi va rezerva aceasta. Succes, prietene! Meriţi!”, a scris Ronaldo, pe contul personal de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și