Închide meniul

Kylian Mbappe, „dublă” în victoria la scor a lui PSG! Real Madrid, succes la limită cu Getafe! Bayern şi Borussia Dortmund, show total în Bundesliga! Toate rezultatele, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2023, 23:59

Kylian Mbappe, „dublă în victoria la scor a lui PSG! Real Madrid, succes la limită cu Getafe! Bayern şi Borussia Dortmund, show total în Bundesliga! Toate rezultatele, AICI

Kylian Mbappe, "dublă" în victoria la scor a lui PSG cu Ajaccio

Kylian Mbappe / Hepta

Kylian Mbappe a reuşit o „dublă” în victoria la scor a lui PSG, cu Ajaccio, în timp ce Real Madrid a învins-o la limită pe Getafe, şi a urcat pe locul secund în La Liga. Toate rezultatele zilei, din meciurile tari, sunt pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au făcut show total în Bundesliga. Bavarezii au distrus-o pe Schalke şi au învins-o cu scorul de 6-0, în timp ce rivala de la Dortmund s-au impus cu 5-2 în duelul cu Borussia Monchengladbach.

Kylian Mbappe, „dublă” în victoria la scor a lui PSG | Real Madrid, succes la limită cu Getafe

Meciurile tari de azi:

Final! PSG – Ajaccio 5-0! Campioana Franţei a făcut spectacol în duelul cu Ajaccio!

Update/ Final! Real Madrid – Getafe 1-0! Singurul gol al partidei a fost marcat de Asensio, în minutul 70.

Reclamă

Update/Min. 54: PSG – Ajaccio 4-0! Kylian Mbappe a reuşit „dubla”, marcând din pasa perfectă a lui Sergio Ramos.

Update/Min. 47: PSG – Ajaccio 3-0! Kylian Mbappe îşi trece şi el numele pe tabelă!

Update/ Min. 33: PSG – Ajaccio 2-0! Ruiz a deschis scorul pentru parizieni în minutul 22, în timp ce Hakimi a majorat diferenţa în minutul 33.

Reclamă 4 / 0/3

Update/ Min. 1. Încep partidele Real Madrid – Getafe şi PSG – Ajaccio!

Update: Echipele de start la PSG – Ajaccio. Lionel Messi şi-a ispăşit suspendarea dictată de club şi revine în echipa de start a parizienilor.

PSG: Donnarumma – Marquinhos, Ramos, Pereira – Hakimi, Verratti, Ruiz, Bernat – Messi, Ekitike, Mbappe

Ajaccio: Sollacaro – Youssouf, Avinel, Vidal, Diallo – Barreto, Marchetti, Mangani, Coutadeur, Spadanuda – El Idrissy

Update: Borussia Dortmund – Monchengladbach 5-2. Victorie spectaculoasă reuşită de galben-negri. Pentru gazde au marcat Malen (5), Bellingham (18 – penalty), Haller (20, 32) şi Reyna (90+4). Bensebaini (75) şi Stindl (85) au înscris golurile lui Gladbach.

UpdateSpezia – AC Milan 2-0. Surpriză de proporţii în Serie A. Rossonerii au pierdut în deplasarea cu echipa aflată pe loc de retrogradare! Wisnieweski (75) şi Esposito (85) au marcat golurile victoriei lui Spezia!

Update: Manchester United – Wolves 2-0! „Diavolii” au obţinut un succes categoric! Golul secund a fost marcat de Garnacho, în prelungirile meciului.

Reclamă

Update: Bayern – Schalke 6-0! Bavarezii au câştigat cu scor de tenis duelul cu Schalke, şi sunt siguri că vor rămâne pe primul loc şi după etapa aceasta!

Update: Manchester United – Wolves 1-0! Martial a deschis scorul pentru „diavoli”, în minutul 32!

Real Madrid se va duela cu Getafe, de la ora 22:00. „Galcaticii” se pregătesc pentru returul semifinalelor UEFA Champions League, cu Manchester City.

În campionat, trupa lui Carlo Ancelotti luptă pentru locul secund, după ce etapa trecută a fost depăşită de rivala Atletico Madrid.

De cealaltă parte, PSG se duelează cu Ajaccio, de la ora 22:00. Trupa de pe Parc de Princes se luptă pentru titlu, având un avantaj de doar trei puncte în fruntea campionatului francez. Parizienii au 78 de puncte, în timp ce Lens, ocupanta locului secund, are 75 de puncte.

În Italia, AC Milan se duelează cu Spezia, de la ora 19:00, în încercarea de a se apropia de primele patru locuri, care asigură prezenţa în grupele UEFA Champions League. Şi Inter joacă astăzi, de la ora 21:45, în compania celor de la Sassuolo.

În Germania este o luptă aprinsă pentru primul loc. Bayern are un singur punct avans faţă de rivala Borussia Dortmund, şi ambele joacă astăzi.

Şeicii au lista de transferuri pregătită dacă preiau Manchester United. Kylian Mbappe e în fruntea ei

Şeicii au lista de transferuri pregătită dacă preiau Manchester United. Principala lor ţintă, dacă vor deveni proprietari ai „diavolilor roşii”, este Kylian Mbappe.

Alături de Mbappe, arabii şi-i mai doresc pe Kingsley Coman (Bayern Munchen) și Eduardo Camavinga (Real Madrid), informează digisport.ro, citând bild.de.

Şeicii au transmis o ofertă finală pentru a achiziţiona Manchester United. Ei au pus la bătaie 5.6 miliarde de euro pentru clubul deţinut de familia Glazer.

Dacă familia Glazer va accepta oferta arabilor, va fi cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un club de fotbal.

În afară de şeici, şi-a mai manifestat intenţia de a achiziţiona Manchester United cel mai bogat britanic, Jim Ratcliffe. În vârstă de 70 de ani, acesta are o avere estimată de Forbes la peste 23 de miliarde de dolari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și