Închide meniul

Şeicii au lista de transferuri dacă preiau Manchester United. Kylian Mbappe e în fruntea ei! Ce nume mari îşi mai doresc arabii

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 mai 2023, 10:47

Şeicii au lista de transferuri dacă preiau Manchester United. Kylian Mbappe e în fruntea ei! Ce nume mari îşi mai doresc arabii

Şeicii au lista de transferuri dacă preiau Manchester United. Mbappe, ţinta principală

Kylian Mbappe sărbătoreşte un gol rar cu Lorient / Profimedia Images

Şeicii au lista de transferuri dacă preiau Manchester United. Principala lor ţintă, dacă vor deveni proprietari ai „diavolilor roşii”, este Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Mbappe, arabii şi-i mai doresc pe Kingsley Coman (Bayern Munchen) și Eduardo Camavinga (Real Madrid), informează digisport.ro, citând bild.de.

Şeicii au lista de transferuri dacă preiau Manchester United

Şeicii au transmis o ofertă finală pentru a achiziţiona Manchester United. Ei au pus la bătaie 5.6 miliarde de euro pentru clubul deţinut de familia Glazer.

Dacă familia Glazer va accepta oferta arabilor, va fi cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un club de fotbal.

În afară de şeici, şi-a mai manifestat intenţia de a achiziţiona Manchester United cel mai bogat britanic, Jim Ratcliffe. În vârstă de 70 de ani, acesta are o avere estimată de Forbes la peste 23 de miliarde de dolari.

Reclamă

Kylian Mbappe, dorit şi de Real Madrid. Florentino Perez l-ar vrea la pachet cu Zidane dacă pleacă Ancelotti

Real Madrid l-a contactat pe Zinedine Zidane, a scris presa din Spania. „Zizou” e văzut de Florentino Perez ca un posibil înlocuitor al lui Carlo Ancelotti.

„Don Carlo” ar putea pleca de pe Bernabeu în cazul în care Real Madrid nu va lua niciun trofeu în acest sezon. Dacă Ancelotti va pleca de la Real Madrid, prima variantă a lui Florentino Perez pentru postul de antrenor ar fi Zinedine Zidane.

Potrivit fichajes.com, Florentino Perez mizează pe faptul că o aducere a lui Zinedine Zidane l-ar putea convinge pe Kylian Mbappe să semneze, în sfârşit cu Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

Preşedintele madrilenilor nu a renunţat la dorinţa de a-l aduce pe Santiago Bernabeu pe superstarul francez. În trecut Kylian Mbappe declara că Zinedine Zidane a fost primul lui idol. Al doilea a fost Cristiano Ronaldo.

Kylian Mbappe a dezvăluit ce i-a spus Emmanuel Macron

Kylian Mbappe a povestit ce a vorbit cu Emmanuel Macron înainte de a semna prelungirea cu PSG.

Au fost câteva discuții între noi. În decembrie, ianuarie, februarie, martie… Macron m-a sunat și mi-a spus: ‘Știu că vrei să pleci. Ceea ce vreau să îți spun este că ești foarte important pentru Franța. Nu vreau să pleci. Ai șansa să faci istorie aici. Toată lumea te iubește’. I-am transmis că apreciez, dar că este un lucru nebunesc. Să te sune președintele și să-ți spună să rămâi”, declara Kylian Mbappe, într-un interviu acordat celor de la Sports Illustrated.

Am avut o discuţie cu Kylian Mbappe înainte, pur şi simplu pentru a-l sfătui să rămână în Franţa. Atunci când este solicitat în mod informal şi amical, este rolul unui preşedinte să îşi apere ţara”, spunea Emmanuel Macron.

Kylian Mbappe, gol cum rar vezi pe terenul de fotbal!

Kylian Mbappe a marcat un gol cum rar vezi pe terenul de fotbal. Portarul lui Lorient, Yvon Mvogo, l-a lăsat cu poarta goală pe superstarul francez.

În minutul 29 al meciului PSG – Lorient, Yvon Mvogo a comis o greşeală monumentală.

El a lăsat mingea din braţe, iar Mbappe a trimis balonul în poarta goală. E neclar ce a vrut să facă portarul lui Lorient. Reuşit a fost validată.

Reclamă

A fost insuficient pentru ca PSG să câştige meciul cu Lorient. Liderul din Ligue 1 a pierdut acasă cu 3-1. Golurile formaţiei oaspete au fost marcate de Le Fee, Yongwa şi Baba Dieng. PSG a jucat în 10 din minutul 20, când Hakimi a fost eliminat.

Recomandări
  • Şeicii au lista de transferuri dacă preiau Manchester United
  • Principala ţintă e Kylian Mbappe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și