Închide meniul

Marcelo a semnat cu Olympiacos! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor. Fostul fundaş al lui Real Madrid se luptă la titlu cu Răzvan Lucescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2022, 11:45

Marcelo a semnat cu Olympiacos! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor. Fostul fundaş al lui Real Madrid se luptă la titlu cu Răzvan Lucescu

Marcelo a semnat cu Olympiacos! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor

Marcelo, noul jucător al lui Olympiacos / Twitter Olympiacos

Marcelo a semnat cu Olympiacos şi se va lupta cu echipa lui Răzvan Lucescu pentru titlul din campionatul Greciei. Alb-roşiii au dat o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor şi au reuşit mutarea momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul brazilian Marcelo, care s-a despărţit în această vară de Real Madrid, echipă la care a evoluat timp de 16 sezoane, a semnat un contract cu campioana en-titre a Greciei. Nu a fost dezvăluită nici durata şi nici valoarea contractului, informează AFP.

Marcelo a semnat cu Olympiacos

În vârstă de 34 de ani, Marcelo a disputat 546 de meciuri sub culorile lui Real Madrid, la care a sosit în 2006, la vârsta de 18 ani şi alături de care a câştigat de cinci ori Liga Campionilor.

Brazilianul este cel mai titrat jucător din istoria clubului Real Madrid, cu 25 de trofee cucerite.

Reclamă

Marcelo, care a jucat la echipa Fluminense înainte de a sosi în Europa, are 58 de selecţii în naţionala Braziliei, cu care a participat la două Cupe Mondiale, în 2014 şi 2018.

Olympiacos Pireu, echipa cu cele mai multe titluri din istoria campionatului Greciei (47), este calificată în grupele competiţiei Europa League, iar joi va juca în deplasare cu formaţia franceză FC Nantes, anunţă agerpres.ro.

Primul 11 al jucătorilor care erau fără echipe la finalul perioadei de mercato

A fost alcătuit primul 11 al jucătorilor rămaşi fără echipe în ultima zi a perioadei de mercato. Nu lipsesc nume importante precum Marcelo sau Diego Costa, din această echipă inedită.

Reclamă 4 / 0/3

În fereastra de transferuri care tocmai s-a încheiat, echipele de top au realizat mutări răsunătoare. Cu toate acestea, unele formaţii s-au despărţit de jucători care au scris istorie în tricoul lor, aşa cum este cazul şi lui Juan Mata.

Până să semneze cu Olympiacos, Marcelo era unul dintre jucătorii de top care a rămas fără angajament, la sfârşitul perioadei de mercato. Fundaşul brazilian s-a despărţit în această vară de Real Madrid, după 14 sezoane în tricoul „Los Blancos”.

Totodată, starul spaniol Diego Costa a rămas şi el fără echipă, după ultima zi din mercato. Atacantul care a cucerit două titluri în Premier League alături de Chelsea s-a despărţit în această iarnă de Atletico Mineiro, iar de atunci nu a mai evoluat pentru alt club. În Europa, ultima aventură a lui Diego Costa a fost la Atletico Madrid, la care a petrecut trei sezoane.

Karius – Marcelo, Mangala, Denayer, Aurier – Barkley, Delph, Mata – Ben Arfa, Costa, Lennon

Juan Mata, fost câştigător de Champions League alături de Chelsea, a refuzat în această vară propuneri venite din MLS şi Arabia Saudită, pentru a rămâne în Europa, anunţă The Sun. Totodată, aşlt star din Premier League care a rămas fără contract este Serge Aurier, fostul fundaş al celor de la Tottenham.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și