Închide meniul

Marcelo a semnat cu Olympiacos! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor. Fostul fundaş al lui Real Madrid se luptă la titlu cu Răzvan Lucescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2022, 11:45

Reclamă
Marcelo a semnat cu Olympiacos! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor. Fostul fundaş al lui Real Madrid se luptă la titlu cu Răzvan Lucescu

Marcelo a semnat cu Olympiacos! Surpriză uriaşă pe piaţa transferurilor

Marcelo, noul jucător al lui Olympiacos / Twitter Olympiacos

Marcelo a semnat cu Olympiacos şi se va lupta cu echipa lui Răzvan Lucescu pentru titlul din campionatul Greciei. Alb-roşiii au dat o lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor şi au reuşit mutarea momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul brazilian Marcelo, care s-a despărţit în această vară de Real Madrid, echipă la care a evoluat timp de 16 sezoane, a semnat un contract cu campioana en-titre a Greciei. Nu a fost dezvăluită nici durata şi nici valoarea contractului, informează AFP.

Marcelo a semnat cu Olympiacos

În vârstă de 34 de ani, Marcelo a disputat 546 de meciuri sub culorile lui Real Madrid, la care a sosit în 2006, la vârsta de 18 ani şi alături de care a câştigat de cinci ori Liga Campionilor.

Brazilianul este cel mai titrat jucător din istoria clubului Real Madrid, cu 25 de trofee cucerite.

Reclamă
Reclamă

Marcelo, care a jucat la echipa Fluminense înainte de a sosi în Europa, are 58 de selecţii în naţionala Braziliei, cu care a participat la două Cupe Mondiale, în 2014 şi 2018.

Olympiacos Pireu, echipa cu cele mai multe titluri din istoria campionatului Greciei (47), este calificată în grupele competiţiei Europa League, iar joi va juca în deplasare cu formaţia franceză FC Nantes, anunţă agerpres.ro.

Primul 11 al jucătorilor care erau fără echipe la finalul perioadei de mercato

A fost alcătuit primul 11 al jucătorilor rămaşi fără echipe în ultima zi a perioadei de mercato. Nu lipsesc nume importante precum Marcelo sau Diego Costa, din această echipă inedită.

Reclamă

În fereastra de transferuri care tocmai s-a încheiat, echipele de top au realizat mutări răsunătoare. Cu toate acestea, unele formaţii s-au despărţit de jucători care au scris istorie în tricoul lor, aşa cum este cazul şi lui Juan Mata.

Până să semneze cu Olympiacos, Marcelo era unul dintre jucătorii de top care a rămas fără angajament, la sfârşitul perioadei de mercato. Fundaşul brazilian s-a despărţit în această vară de Real Madrid, după 14 sezoane în tricoul „Los Blancos”.

Totodată, starul spaniol Diego Costa a rămas şi el fără echipă, după ultima zi din mercato. Atacantul care a cucerit două titluri în Premier League alături de Chelsea s-a despărţit în această iarnă de Atletico Mineiro, iar de atunci nu a mai evoluat pentru alt club. În Europa, ultima aventură a lui Diego Costa a fost la Atletico Madrid, la care a petrecut trei sezoane.

Karius – Marcelo, Mangala, Denayer, Aurier – Barkley, Delph, Mata – Ben Arfa, Costa, Lennon

Juan Mata, fost câştigător de Champions League alături de Chelsea, a refuzat în această vară propuneri venite din MLS şi Arabia Saudită, pentru a rămâne în Europa, anunţă The Sun. Totodată, aşlt star din Premier League care a rămas fără contract este Serge Aurier, fostul fundaş al celor de la Tottenham.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

9:43

LIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY). Coman, duel cu campioana en-titre. Programul zilei

9:14

Reacţia lui Răzvan Marin după ce a marcat un super-gol, în Parma – Cagliari 2-3. „Am dat dovadă de caracter”

8:56

Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute”

8:53

Lebron James va juca alături de fiul său, Bronny, în NBA: „E o bucurie pură”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și