Închide meniul

Primul 11 al jucătorilor rămaşi fără echipe, după terminarea perioadei de mercato. Marcelo, printre starurile fără contract

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 13:44

Primul 11 al jucătorilor rămaşi fără echipe, după terminarea perioadei de mercato. Marcelo, printre starurile fără contract

Fiul lui Marceloa, evoluție de vis la Real Madrid

Marcelo, la Real Madrid/ Profimedia

Primul 11 al jucătorilor rămaşi fără echipe, după terminarea perioadei de mercato. Nu lipsesc nume importante precum Marcelo sau Diego Costa, din această echipă inedită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În fereastra de transferuri care tocmai s-a încheiat, echipele de top au realizat mutări răsunătoare. Cu toate acestea, unele formaţii s-au despărţit de jucători care au scris istorie în tricoul lor, aşa cum este cazul şi lui Juan Mata.

Primul 11 al jucătorilor rămaşi fără echipe, după terminarea perioadei de mercato

Marcelo este unul dintre jucătorii de top care a rămas fără angajament, la sfârşitul perioadei de mercato. Fundaşul brazilian s-a despărţit în această vară de Real Madrid, după 14 sezoane în tricoul „Los Blancos”.

Totodată, starul spaniol Diego Costa a rămas şi el fără echipă, după ultima zi din mercato. Atacantul care a cucerit două titluri în Premier League alături de Chelsea s-a despărţit în această iarnă de Atletico Mineiro, iar de atunci nu a mai evoluat pentru alt club. În Europa, ultima aventură a lui Diego Costa a fost la Atletico Madrid, la care a petrecut trei sezoane.

Primul 11 al fotbaliştilor rămaşi liber de contract:

Reclamă

Juan Mata, fost câştigător de Champions League alături de Chelsea, a reuzat în această vară propuneri venite din MLS şi Arabia Saudită, pentru a rămâne în Europa, anunţă The Sun. Totodată, aşlt star din Premier League care a rămas fără contract este Serge Aurier, fostul fundaş al celor de la Tottenham.

Fabian Delph, Loris Karius şi Aaron Lennon, toţi jucători care au evoluat la echipe din Premier League, nu se află sub contract cu nicio echipă, după încheierea perioadei de mercato.

Erik ten Hag, primele explicaţii după rămânerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Erik ten Hag a oferit primele declaraţii, după ce Cristiano Ronaldo va rămâne la Manchester United. Perioada de mercato în Premier League s-a încheiat, iar atacantul va continua pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în ultima partidă a celor de la Manchester United. „Diavolii” au obţinut a treia victorie consecutivă, după 1-0 cu Leicester. Portughezul a fost introdus în teren de către Erik ten Hag în minutul 68.

„Suntem fericiţi alături de el, el e fericit că se află aici şi vrem să avem un sezon de succes împreună. De la început am spus că face parte din planurile noastre. Suntem toţi pe aceeaşi pagină”, a declarat Erik ten Hag, citat de The Sun.

Cristiano Ronaldo a fost asociat cu o plecare de pe Old Trafford în această vară. Napoli şi Chelsea au fost ultimele două echipe despre care s-a zvonit că ar fi fost interesate de serviciile atacantului, însă acesta se pare că va continua alături de „Diavoli”.

Mai mult, în ultima partidă, Cristiano Ronaldo nu a părut fi deranjat de statutul de rezervă. Acesta a fost surprins zâmbind în timpul încâlzirii, până la introducerea în teren din minutul 68.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și