Închide meniul
VIDEO

Marcus Rashford a fost implicat într-un accident rutier după Burnley – Manchester United 0-1. Care este starea jucătorului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 septembrie 2023, 11:57

Marcus Rashford a fost implicat într-un accident rutier după Burnley – Manchester United 0-1. Care este starea jucătorului

Marcus Rashford implicat accident Burnley - Manchester United 0-1

Marcus Rashford, în timpul unui meci / Profimediaimages

Marcus Rashford a fost implicat într-un accident rutier după Burnley – Manchester United 0-1. Starul „diavolilor” a avut parte de nefericitul eveniment în drum spre casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcus Rashford a fost integralist în partida câștigată de cei de la Manchester United, pe terenul lui Burnley, cu scorul de 1-0. După meci însă, în drum spre casă, starul lui Erik ten Hag a făcut un accident în care și-a avariat bolidul de lux pe care îl conducea.

Marcus Rashford a fost implicat într-un accident rutier după Burnley – Manchester United 0-1. Jucătorul nu a fost rănit în urma impactului

După partida cu Burnley, autocarul lui Manchester United s-a întors la baza de antrenament din Carrington. Jucătorii au plecat apoi spre casă cu mașinile personale. Totuși, Rashford a fost implicat într-un accident rutier în apropierea bazei respective.

Imaginile arată că mașina de lux pe care acesta o conducea a fost grav avariată în urma impactului, iar mai multe obiecte din zona carosabilului au fost aruncate la zeci de metri depărtare. Poliția a venit la fața locului, dar nu a fost chemată nicio ambulanță.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, potrivit martorilor, Rashford a fost speriat după accident, dar acesta nu a fost rănit în urma impactului. La scurt timp după accident, Bruno Fernandes, colegul de echipă al starului englez, s-a oprit la locul accidentului pentru a se interesa de starea acestuia.

Astfel, jucătorul englez ar putea fi folosit în continuare, fără nicio problemă, de Erik ten Hag, antrenorul „diavolilor”. Pentru Manchester United, următoarea partidă din Premier League este împotriva celor de la Crystal Palace, pe teren propriu, pe 26 septembrie de la ora 22:00.

Marcus Rashford și-a prelungit contractul cu Manchester United în această vară

Potrivit sursei citate anterior, Marcus Rashford a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul lui Manchester United, după ce a semnat un nou contract în această vară Englezul a primit un salariu de 375.000 de lire pe săptămână, iar veniturile lui anuale vor fi de 19,5 milioane de lire. După semnarea noului contract, Rashford a făcut o declarație care îi va bucura pe fanii „diavolilor roșii”.

Reclamă 4 / 0/3

„Am ajuns la Manchester United pe când aveam 7 ani, era visul meu. Aceași pasiune și mândrie mă caracterizează și în ziua de astăzi, este o onoare să îmbrac acest tricou.

Am avut deja multe experiențe incredibile la acest club, dar încă simt că mai am multe de realizat. Rămân în continuare determinat, vreau să câștig cât mai multe trofee, în anii ce vor urma.

Am fost un fan al lui Manchester United toată viața mea. Știu ce înseamnă să reprezinți acest club, mă bucur la victorie și sufăr la înfrângere, ca și orice alt fan.

Vă pot asigura că voi da tot ce pot pentru această echipă, pentru a ajunge la un nivel mare. Simt aceași determinare și în vestiar. Sunt foarte încântat de ce ne rezervă viitorul, sub comanda lui Erik ten Hag”, a spus atunci Marcus Rashford

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și