Închide meniul

Marcus Rashford rămâne la Manchester United. Englezul a semnat un contract fabulos

Alex Ioniță Publicat: 18 iulie 2023, 21:37

Reclamă
Marcus Rashford rămâne la Manchester United. Englezul a semnat un contract fabulos

Marcus Rashford rămâne la Manchester United

Marcus Rashford, Manchester United / Profimedia

Marcus Rashford rămâne la Manchester United. Atacantul „diavolilor roșii” și-a prelungit contractul cu formația antrenată de Erik ten Hag.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul a devenit, după semnarea noii înțelegeri, cel mai bine plătit jucător din echipa pregătită de tehnicianul olandez. Acesta urmează să încaseze o sumă impresionantă, grație evoluțiilor excelente din ultima perioadă.

Marcus Rashford rămâne la Manchester United. Salariu imens pentru jucătorul lui Ten Hag

Potrivit informațiilor oferite de thesun.co.uk, Marcus Rashford a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul lui Manchester United. Englezul a primit un salariu de 375.000 de lire pe săptămână, iar veniturile lui anuale vor fi de 19,5 milioane de lire. După semnarea noului contract, Rashford a făcut o declarație care îi va bucura pe fanii „diavolilor roșii”.

„Am ajuns la Manchester United pe când aveam 7 ani, era visul meu. Aceași pasiune și mândrie mă caracterizează și în ziua de astăzi, este o onoare să îmbrac acest tricou.

Am avut deja multe experiențe incredibile la acest club, dar încă simt că mai am multe de realizat. Rămân în continuare determinat, vreau să câștig cât mai multe trofee, în anii ce vor urma.

Reclamă

Am fost un fan al lui Manchester United toată viața mea. Știu ce înseamnă să reprezinți acest club, mă bucur la victorie și sufăr la înfrângere, ca și orice alt fan.

Vă pot asigura că voi da tot ce pot pentru această echipă, pentru a ajunge la un nivel mare. Simt aceași determinare și în vestiar. Sunt foarte încântat de ce ne rezervă viitorul, sub comanda lui Erik ten Hag”, a spus Marcus Rashford, citat de sursa menționată anterior.

Marcus Rashford este cotat, în momentul de față, la 80 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Acesta a debutat la echipa mare a „diavolilor roșii” în anul 2016, într-un meci de Europa League, împotriva celor de la Midtjylland. Atunci, acesta a marcat două goluri și și-a ajutat echipa să avanseze în faza următoare a competiției.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută în lotul „diavolilor roșii”, Rashford a adunat 359 pentru echipa mare a clubului. A marcat 123 de goluri și a oferit 68 de pase decisive în toate partidele jucate până acum.

David de Gea a plecat de la Manchester United. Jucătorul a postat un mesaj emoționant pentru fanii „diavolilor roșii”

David de Gea a plecat de la Manchester United. Portarul de 32 de ani a anunțat despărțirea de echipa antrenată de Erik Ten Hag printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

David de Gea a postat un mesaj emoționant pentru fanii „diavolilor roșii”. Portarul spaniol a dorit să își ia rămas bun de la suporterii echipei, dar și de la clubul la care a cunoscut cea mai bună perioadă a carierei.

„Am vrut doar să trimit acest mesaj de adio tuturor suporterilor lui Manchester United. Aș dori să-mi exprim recunoștința și aprecierea neclintită pentru dragostea din ultimii 12 ani. Am realizat multe de când dragul meu, Sir Alex Ferguson, m-a adus la acest club.

Am fost incredibil de mândru de fiecare dată când am purtat acest tricou. Am reprezentat cel mai mare club din lume. A fost o onoare pe care au avut-o doar câțiva fotbaliști norocoși.

A fost o perioadă de neuitat și de succes de când am venit aici. Nu credeam că atunci când am plecat din Madrid, pe vremea când eram un puști, voi reuși să realizez așa ceva. Acum, este momentul potrivit să accept o nouă provocare, să mă împing din nou într-un mediu nou.

Manchester va fi mereu în inima mea, Manchester m-a modelat și nu mă va părăsi niciodată”, a postat jucătorul, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Spaniolul a jucat în cariera sa doar pentru Atletico Madrid și Manchester United. În perioada petrecută pe „Old Trafford”, David de Gea a jucat 545 de partide și a încasat 590 de goluri. Alături de echipa antrenată de Erik Ten Hag, jucătorul a reușit să câștige un titlu de campion în Premier League, un trofeu UEFA Europa League, două Cupe ale Ligii, un FA Cup și 3 Supercupe ale Angliei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și