Închide meniul

Marea problemă a lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray este una lingvistică! Dezvăluirea lui Ryan Babel: „Uneori vorbesc foarte lent!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 martie 2022, 9:48

Marea problemă a lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray este una lingvistică! Dezvăluirea lui Ryan Babel: „Uneori vorbesc foarte lent!

Olimpiu Moruțan nu s-a impus la Galatasaray

Olimpiu Moruțan e mijlocașul lui Galatasaray / Profimedia

Olimpiu Moruţan are unele probleme de adaptare la Galatasaray, motiv pentru care a pierdut şi prima echipă. Ryan Babel, unul dintre starurile de la Galatasaray, a dezvăluit că Moruţan are şi probleme lingvistice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan nu vorbeşte bine limba engleză

Moruţan este un băiat foarte bun, este încă un jucător tânăr, are mult talent, încerc să-l ajut cât de mult pot, la fel şi cu Alex, sunt băieţi foarte buni. Am încercat să-i ajut cât de mult am putut, el (n.r – Moruţan) nu vorbeşte engleză foarte bine, uneori vorbesc în engleză foarte lent.

În fiecare zi sunt ocupat cu aceşti băieţi ca să-i ajut să se adapteze în fotbalul din Turcia„, a spus Ryan Babel pentru sport.ro.

Reacţia lui Olimpiu Moruţan, după Galatasaray – Barcelona 1-2: „Încerc să intru în primul 11!”

Olimpiu Moruţan a fost rezervă în marele meci de la Istanbul. Moruţan a intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Alexandru Cicâldău, cel care i-a pasat decisiv la gol lui Marcao. Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League.

Olimpiu Moruţan a spus că îşi doreşte şi pe viitor să aibă parte de asemenea meciuri. Internaţionalul român vrea să îşi recâştige locul de titular în echipă şi anunţat că le-a intrat la inimă fanilor turci.

Reclamă

„Mă bucur că fanii mă iubesc. Îmi pare rău că nu am reușit să fac mai mult în seara aceasta. Încerc de la meci la meci să intru în primul 11 și să dau ce am eu mai bun. Rămâne să urcăm cât mai sus în clasament pentru că nu avem o situație foarte bună. Ați văzut ce echipă frumoasă avem, nu ne facem probleme că nu o să câștigăm meciurile viitoare”, a spus Olimpiu Moruţan după Galatasaray – Barcelona 1-2, pentru sursa mai sus citată.

Alexandru Cicâldău s-a făcut remarcat chiar în super-meciul Galatasaray – Barcelona, din returul optimilor Europa League. Mijlocaşul român de 24 de ani a reuşit o pasă de gol şi a fost aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenţi pe arena din Istanbul. În minutul 28, Alex Cicâldău a executat perfect un corner, iar fundașul brazilian Marcao a punctat cu o lovitură perfectă de cap. Ter Stegen nu a avut nicio şansă!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și