Închide meniul

Marius Marin a dezvăluit cum a ajuns să înscrie un gol fabulos pentru Pisa. Promisiunea făcută coechipierilor: „Va trebui să fac asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 februarie 2023, 10:51

Marius Marin a dezvăluit cum a ajuns să înscrie un gol fabulos pentru Pisa. Promisiunea făcută coechipierilor: „Va trebui să fac asta!

Marius Marin s-a bucurat la maximum după golul reuşit în Pisa - Perugia 2-1

Marius Marin a reuşit un gol de senzaţie în Serie B / Profimediaimages

Marius Marin a dezvăluit cum a ajuns să înscrie un gol fabulos pentru Pisa în meciul cu Perugia, scor 2-1, din etapa a 26-a din Serie B. În minutul 58, mijlocaşul de 24 de ani a şutat din voleu, de la 20 de metri, iar mingea s-a oprit în vinclul porţii adverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionarul român a reuşit primul său gol stagional. Nu mai marcase din luna mai a anului 2021. Marin a recunoscut că s-a antrenat toată săptămâna pentru a-şi perfecţiona şutul de la distanţă. Unul dintre secunzii lui Luca D’Angelo l-a sfătuit să îşi încerce norocul.

Marius Marin a dezvăluit cum a ajuns să înscrie un gol fabulos pentru Pisa

Marius Marin le-a făcut şi o promisiune coechipierilor, după ce a marcat golul victoriei. Va face cinste!

Am lucrat mult în timpul săptămânii cu antrenorul Taddei. El m-a făcut să încerc, la antrenament, şuturile de la distanţă. În plus, mi-am dorit foarte mult să marchez și aș spune că mi-a ieşit bine.

Au fost și două momente negative, dar ceea ce mă face mândru este faptul că am crezut în asta până la final și am obținut o victorie binemeritată. Acum, după acest gol, va trebui să le ofer coechipierilor mei o cină„, a declarat Marius Marin, potrivit pisanews.net.

Reclamă

VEZI AICI GOLUL REUŞIT DE MARIUS MARIN!

În acelaşi meci a marcat şi un alt român de la Pisa. Olimpiu Moruţan reuşise să înscrie golul de 1-1, în minutul 51. Cu această victorie Pisa a urcat pe locul 6 în Serie B şi speră la promovare.

Ce note au primit Olimpiu Moruțan, Marius Marin și Dennis Man, după seara magică din Serie B

Moruțan și Marin au fost decisivi în Pisa – Perugia 2-1. Cei doi români au înscris cele două goluri care au adus victoria celor de la Pisa. Aceștia au primit cele mai mari note din echipa lor!

Reclamă 4 / 0/3

Coform SofaScore, Moruțan a fost cel mai eficient jucător de la Pisa, cu o notă de 7.1, cea mai mare dintre coechipierii săi. Fostul jucător de la FCSB a avut o acuratețe de 68% a paselor, două driblinguri reușite și cinci dueluri câștigate.

De cealaltă parte, Marius Marin a primit a doua cea mai mare notă de la Pisa, 6.9. El a avut o acuratețe a paselor de 63% și șapte dueluri câștigate.

În Frosinone – Parma, încheiat 3-4, în care Dennis Man a reușit două assist-uri, românul a primit nota 7.4, a doua cea mai mare dintre jucătorii „cruciaților”. Acesta a avut o acuratețe a paselor de 94%.

Românii din Serie B, în formă maximă înainte de debutul preliminariilor pentru EURO 2024

Evoluțiile excelente ale lui Moruțan, Marin și Man reprezintă o veste excelentă pentru Edi Iordănescu. Selecţionerul României se poate baza pe tripleta din Serie B în startul noii campanii de calificare. România debutează în preliminariile EURO 2024 pe 25 martie. „Tricolorii” se vor duela cu Andorra, iar meciul va fi în exclusivitate pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Antena 1 va transmite 5 din cele 10 meciuri pe care naționala României le va juca.

Andorra – România (sâmbătă 25 martie, ora 21:45, Antena 1)
România – Belarus (marți, 28 martie, ora 21:45)
Kosovo – România (vineri, 16 iunie, ora 21:45, Antena 1)
Elveția – România (19 iunie, ora 21:45)
România – Israel (sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45)
România – Kosovo (marți, 12 septembrie, ora 21:45, Antena 1)
Belarus – România (joi, 12 octombrie, ora 21:45, Antena 1)
România – Andorra (duminică, 15 octombrie, ora 21:45)
Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)
România – Elveția (marți, 21 noiembrie, ora 21:45, Antena 1)

Reclamă
Recomandări
  • Marius Marin, gol spectaculos în Pisa – Perugia 2-1
  • Ce a declarat mijlocaşul român la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
Vezi toate știrile
Citește și