Închide meniul
VIDEO

Marius Marin, gol extraterestru în Pisa – Perugia! A marcat și Olimpiu Moruțan! Românii fac show în Italia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2023, 23:07

Marius Marin, gol extraterestru în Pisa – Perugia! A marcat și Olimpiu Moruțan! Românii fac show în Italia

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au marcat în meciul Pisa - Perugia

Marius Marin, într-un meci pentru Pisa / Profimedia

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au marcat în meciul Pisa – Perugia, din etapa a 26-a din Serie B. Golul lui Marin, care poartă și banderola de căpitan, a fost o adevărată bijuterie. Cei doi fotbaliști români sunt în mare formă înainte de debutul României în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pisa, rămasă în 10 oameni din minutul 31, s-a văzut condusă cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, după un gol din penalty al celor de la Perugia. În repriza secundă, au ieșit la rampă românii Olimpiu Moruțan și Marius Marin, care au răsturnat situația pe tabela de marcaj.

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au marcat în meciul Pisa – Perugia

Moruțan a înscris în minutul 51, după ce a primit o pasă în careu, a reușit o piruetă cu care și-a depășit adversarul și a finalizat cu un șut la lung, cu stângul. VIDEO AICI 

Golul meciului l-a reușit însă Marius Marin. Mijlocașul, desemnat căpitan la Pisa, a prins un voleu-bombă, de la 20 de metri, iar mingea s-a oprit în vinclu. Portarul advers n-a avut nicio reacție. VIDEO AICI

În minutul 10, Olimpiu Moruțan a avut un gol anulat pentru offside.

Reclamă

Ce poreclă i-au găsit jurnaliștii italieni lui Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan este lăudat în presa din Italia, după ultimele evoluții de la Pisa. Internaționalul român este comparat chiar cu Gică Hagi, italienii fiind convinși că mijlocașul îi poate călca pe urme „Regelui”.

Un jucător cu un spirit de conducere şi cu calităţi mari, capabil să câştige meciurile de unul singur. Nu, nu vorbim despre Gherghe Hagi. Dar fără să îl deranjăm pe Maradona din Carpaţi, acum, există cineva care ar putea să îi calce pe urme: Olimpiu Moruţan.

Calităţiile sunt cu adevăraţe aceleaşi ale Regelui. Strada este lungă, dar Moruţan poate să fie moştenitorul lui Hagi în ţara sa. Gică a luminat stadioanele pe unde a pus piciorul. Pele l-a introdus în FIFA 100, lista cu cei 125 de jucători cei mai puternici din lume, Hagi a câştigat de 7 ori premiul de cel mai bun jucător român al anului şi a fost numit jucătorul secolului”, au notat cei de la numero-diez.com.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Ce răspuns a oferit antrenorul turcilor

Olimpiu Moruțan, înapoi la Galatasaray? Okan Buruk, antrenorul formaţiei din Turcia, a comentat situația fotbalistului împrumutat la Pisa, în serie B.

La Pisa situația a stat diferit. Mijlocașul român și-a recăpătat pofta de joc și a impresionat în repetate rânduri. În acest context, antrenorul turc de la Galata a fost întrebat despre o posibilă revenire a lui Olimpiu în Turcia.

„Îi urmărim pe jucătorii care sunt împrumutați, însă nu știu dacă cluburile respective își vor folosi opțunile de transfer defintiv. Am văzut că Mustafa Muhammed (n.r – împrumutat la Nantes) se află într-o formă bună.

Moruțan, la fel, a fost foarte eficient în ultima vreme, îi urmărim meciurile. Sunt jucătorii noștri și vom face o evaluare la finalul sezonului”, a spus Okan Buruk, citat de Takvim.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” Vezi toate știrile
Citește și