Închide meniul

Mariuș Șumudică a ajuns în Turcia, acolo unde va semna cu Gaziantep. Cum a fost așteptat pe aeroport

Alex Ioniță Publicat: 7 septembrie 2023, 16:44

Reclamă
Mariuș Șumudică a ajuns în Turcia, acolo unde va semna cu Gaziantep. Cum a fost așteptat pe aeroport

Mariuș Șumudică a ajuns în Turcia, pentru a semna cu Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Mariuș Șumudică a ajuns în Turcia, acolo unde va semna cu Gaziantep. Tehnicianul a fost așteptat de către oficialii formației pe aeroport, iar aceștia i-au făcut o surpriză plăcută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică urmează să semneze cu formația turcă Gaziantep, după ce a fost liber de contract, după despărțirea de Al-Raed. În această perioadă de mercato a fost foarte aproape să revină în România, pe banca celor de la FCU 1948 Craiova. Totuși, negocierile au picat pe ultima sută de metri.

Mariuș Șumudică a ajuns în Turcia, acolo unde va semna cu Gaziantep. Oficialii clubului l-au așteptat cu flori pe aeroport

În decursul zilei de astăzi, Marius Șumudică a ajung în Turcia, pentru a semna contractul cu Gaziantep, echipă pe care a mai antrenat-o în perioada iunie 2019 – august 2021.

Cu ocazia revenirii lui „Șumi”, oficialii turci l-au așteptat pe tehnician la aeroport. Aceștia au dorit să îi facă o ofertă plăcută românului, și i-au oferit flori, dar și un fular cu echipa care se află pe ultimul loc în liga turcă, în momentul de față.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de cei de la gaziantep27.net, Erdal Guneș, liderul clubului, l-a demis pe fostul antrenor pentru a-l aduce, din nou, pe Marius Șumudică pe banca echipei: „El cunoaște cel mai bine acest loc”, a declarat acesta, pentru sursa menționată anterior.

Ultima dată, cele două părți au rupt raporturile contractuale după ce românul l-a acuzat pe fostul președinte al clubului, Mehmet Buyukeksi că i-a propus prelungirea contractului, dar cu o scădere de 10% din salariu.

Cu Șumudică pe bancă, turcii de la Gaziantep au terminat sezonul 2019-2020 pe locul al 8-lea în campionatul intern. Atunci, „roș-negrii” ao obținut 46 de puncte din 34 de meciuri jucate. La momentul respeciv, din echipa tehnicianului român făceau parte fotbaliști precum Alin Toșca, Junior Morais, dar și Alexandru Maxim, care încă este legitimat la Gaziantep.

Reclamă 4 / 0/3

Ce le-a urat Marius Şumudică rapidiştilor înainte să semneze cu Gaziantep

Şumudică a făcut uitate declaraţiile „de război” de după numirea lui Bergodi şi speră ca Rapid să câştige primul titlu după o pauză de 21 de ani.

„Rapid rămâne echipa mea de suflet, rămâne echipa pe care o iubesc şi pe care o voi iubi până… să zic aşa… până voi pune mâinile pe piept. Rapid pentru mine înseamnă enorm şi mi-aş dori din suflet ca domnul Bergodi să îşi îndeplinească obiectivele.

Eu sunt ferm convins că au un cuvânt greu de spus. Am văzut atmosfera de pe Giuleşti, prima oară am mers (n.r. pe noul stadion) şi am văzut-o. Ca oricând… încep să curgă lacrimi, Rapidul e ceva aparte în inima mea.

Nu fac eu evaluări unde poate ajunge Rapidul, ei ştiu cel mai bine. Eu îmi doresc din suflet ca să îşi atingă obiectivele”, a declarat Marius Şumudică pe aeroport.

Din postura de jucător, Şumudică a câştigat un titlu (1999) şi două Cupe ale României (1998, 2002).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și